Cartiere rezidentiale iau locul societatilor comerciale

Cartiere rezidentiale iau locul societatilor comerciale

0 325

La jumatatea lui 2005, Primaria Brasov a cerut ca trei societati comerciale aflate in interiorul municipiului sa se muta la marginea acestuia. Este vorba de Intreprinderea de Unelte si Scule, Lubrifin si Lemexin. O data cu mutarea acestora, alte firme s-au prezentat la Primarie cu cereri pentru a le fi aprobata ridicarea unor constructii moderne in locul societatilor.


Pentru constructiile pe terenurile fostelor societati Lubrifin si Lemexin, aflate in zona Garii, PUD-urile depuse au fost aprobate mai demult.


In aceasta saptamana, Comisia Tehnica de Urbanism din cadrul Primariei Brasov a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu si pentru amenajarea unui complex rezidential pe terenul IUS. Aceasta societate are termen pana la sfarsitul anului sa se mute pe un teren de la marginea Brasovului.

Proiectele respective includ blocuri de locuinte cu 8 pana la 12 etaje, spatii comerciale moderne, un zgarie-nori pentru birouri, hoteluri, spatii pentru distractii, parcuri, parcari subterane si supraterane.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.