Carti in dar pentru elevii din Maierus

Carti in dar pentru elevii din Maierus

0 67

Zeci de elevi din saracaciosul sat Maierus, din judetul Brasov, se vor putea bucura acum de un mic cadou, „hrana pentru suflet”, daruit de persoane care se preocupa de viitorul si educatia tinerilor acestei tari.
Bibliotecile scolilor din zonele rurale se vor imbogati acum cu un nou si proaspat fond de carte nesperat.
Nu mai putin de 10.000 de carti vor fi donate scolilor din zonele defavorizate din intreaga tara, asa ca mii de elevi se vor putea bucura pe deplin de dreptul lor la educatie.
Donatiile se fac in cadrul proiectului „Dreptul de a citi”, sustinut de OTP Bank Romania, in parteneriat cu Jurnalul National si Ministerul Educatiei.
Cei 350 de elevi din Maierus au primit, prin intermediul campaniei, aproape 600 de volume noi si mobilierul necesar pentru pastrarea lor in cele mai bune conditii. Cea de-a doua scoala unde s-au donat carti noi a fost in satul Persani, tot din judetul Brasov. Aici nu exista o biblioteca, dar s-a amenajat spatiul necesar lecturii intr-o sala de clasa, una dintre profesoare preluand rolul de bibliotecara.
Colectiile de carti, precum si mobilierul necesarse adreseaza elevilor din clasele I-VIII.
Toti cei care doresc sa sustina aceasta campanie au la dispozitie peste 120 de puncte de colectare in toate unitatile bancii si in librariile Humanitas, unde pot dona carti pentru elevii claselor I-VIII.
“Nu mai cred in sponsorizarea clasica, cred in astfel de activitati. Sponsorizarea clasica nu mai aduce mari avantaje unei marci, nu poti sa plasezi un simplu banner si sa te astepti la un efect important”, a declarat pentru Wall-Street, Diana Misa, director de marketing al diviziei de retail banking din cadrul OTP Bank Romania.
In plus, banca isi propune sa promoveze aceste activitati si prin intermediul retelelor sociale – pe Facebook, Twitter.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.