Cartele pentru transportul pe cablu, cumpărate cu cardul

Cartele pentru transportul pe cablu, cumpărate cu cardul

0 138

Municipalitatea intenţionează să încheie un acord cadru pe patru ani cu o firmă care să furnizeze servicii bancare de plată prin terminale POS, pentru casieriile de la domeniul schiabil şi de la Centrul de Agrement şi Divertisment din Poiana Braşov

Este oferta edililor braşoveni pentru iubitorii sporturilor de iarnă pentru acest sezon. Municipalitatea intenţionează să încheie un acord cadru pe patru ani cu o firmă care să furnizeze servicii bancare de plată prin terminale POS, pentru casieriile de la domeniul schiabil şi de la Centrul de Agrement şi Divertisment din Poiana Braşov.

Valoarea contractului este estimată între 140.000 de lei şi 236.000 de lei pe patru ani, de la 1 septembrie 2018 pînă la 31 august 2022 şi se va încheia cu maximum doi furnizori. Potrivit documentaţiei de licitaţie, valoarea minimă estimată a tranzacţiilor estimate că se vor face la casierii este de 20 de milioane de lei. Dintre cele opt POS-uri destinate domeniului schiabil, patru vor fi la Telegondolă, trei la Capra Neagră şi unul la Telecabina Kanzel.

La Centrul de Agrement, un POS va fi la sala de bowling şi unul la sala de căţărare. POS-urile de la domeniul schiabil vor funcţiona doar cinci luni pe an, în perioada decembrie – aprilie, iar la Centrul de Agrement şi Divertisment vor funcţiona permanent. Firmele interesate îşi pot depune dosarul de participare pînă la 7 septembrie 2018.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.