Cartele de calatorie si validatoare electronice pe liniile RAT

Cartele de calatorie si validatoare electronice pe liniile RAT

0 1206

De luna viitoare, compostoarele de bilete vor fi inlocuite cu validatoare electronice, iar la casele RAT biletele de calatorie vor fi inlocuite cu cartele cartele magnetice de calatorie. Tot din luna noiembrie, in cele 240 de autobuze RAT care circula pe traseele din municipiu vor fi instalate sisteme electronice de informare

De luna viitoare, compostoarele de bilete vor fi inlocuite cu validatoare electronice, iar la casele RAT biletele de calatorie vor fi inlocuite cu cartele cartele magnetice de calatorie. Tot din luna noiembrie, in cele 240 de autobuze RAT care circula pe traseele din municipiu vor fi instalate sisteme electronice de informare, care vor afisa urmatoarele statii.
Introducerea tabelelor electronice si a noului mod de validare a calatoriei fac parte din proiectul de modernizare si informatizare a transportului in comun, pentru care Municipalitatea a investit peste 23 de milioane lei, bani obtinuti din fonduri europene.cartele magnetice1
Acelasi proiect prevede ca mijloacele de transport RAT sa fie dotate cu sisteme GPS pentru a fi monitorizate mai usor in trafic.
In statiile de autobuz vor fi sisteme de supraveghere cu camere video, pentru siguranta cetatenilor si panouri de informare pentru calatori, care vor oferi date despre programul mijloacelor de transport.
In unele zone vor aparea si automate care vor elibera cartele de calatorie, iar in altele vor fi instalate casierii noi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.