Carrefour Sibiu ofera 350 de locuri de munca

Carrefour Sibiu ofera 350 de locuri de munca

0 93

Grupul francez Carrefour a inceput inca de ieri, la Sibiu, interviurile pentru angajarea a 350 de persoane. Peste 700 de sibieni si-au depus deja CV-urile la viitorul hypermarket.
Campania prin care a anuntat disponibilitatea a 350 de locuri de munca in viitorul hypermarket din Sibiu Shopping City a dat roade pentru Carrefour. Interviurile de angajare vor fi sustinute pentru posturile de operator case de marcat, lucrator commercial, brutar, patiser, cofetar, bucatar, pizzer, macelar, preparator peste, lucrator receptie marfa, lucrator intretinere, operator vanzari, operator supraveghere video, operator motostivuitor, operator centru comenzi si receptie marfa, standardist – receptionist, lucrator deco, agent monitorizare preturi, agent de turism si agent ticketing.
„Am sistat inscrierile telefonice pentru participarea la interviurile de angajare pentru ca s-au inscris in jur de 700 de persoane. Urmeaza acum ca cei inscrisi sa fie selectati dupa interviurile ce au loc intre 9 si 13 septembrie”, au declarat reprezentantii Carrefour Sibiu.
Magazinul din Sibiu se va deschide in luna noiembrie a acestui an si va avea o suprafata de peste 13.000 de metri patrati.
Investitia anuntata pentru unitatea Carrefour de la Sibiu este de 20 de milioane de euro, iar spatiile de vanzare se intind pe o suprafata de 8.000 metri patrati. Clientii Carrefour Sibiu vor beneficia si o parcare cu 1.800 de locuri.
Conform businessmagazin.ro, grupul francez a inregistrat anul trecut vanzari de 866 milioane de euro pe piata romaneasca, unde opereaza o retea de 11 magazine.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.