Carne preparata in toaleta garii din Fagaras!

Carne preparata in toaleta garii din Fagaras!

0 472

Pe langa nereguli legate de lipsa afisajelor de informare a calatorilor, geamuri sparte si diverse conditii improprii, inspectorii de la Protectia Consumatorilor la Fagaras au descoperit in toaleta garii si un lighean cu carne, care urma sa fie preparata pe un resou improvizat foarte vechi

Pe langa nereguli legate de lipsa afisajelor de informare a calatorilor, geamuri sparte si diverse conditii improprii, inspectorii de la Protectia Consumatorilor la Fagaras au descoperit in toaleta garii si un lighean cu carne, care urma sa fie preparata pe un resou improvizat foarte vechi.
Comisarii au controlat si piata agroalimentara din localitate, unde au descoperit un spatiu de cazare total impropriu, cu camere pline de igrasie, paturi murdare si mucegaite si foarte multa mizerie.
Pensiunea nu avea niciun fel de autorizatie iar inspectorii nu au reusit sa stabileasca daca apartine Primariei Fagaras sau administratorului pietei.
Desi nu au incheiat procese verbale pentru neregulile constatate, comisarii de la Protectia Consumatorilor spun ca vor aplica cu siguranta sanctiuni, dupa ce toti comerciantii controlati se vor prezenta la sediul institutiei cu documentatia solicitata.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.