Carnaval de caritate pentru Copiii de cristal

Carnaval de caritate pentru Copiii de cristal

0 92
70 de copii cu autism sunt ajutati sa-si invinga boala la sediul Asociatiei Copiii de Cristal. Alte 120 de familii sunt pe lista de asteptare a asociatiei, care face eforturi sa-si plateasca facturile la intretinere in timp ce face terapie cu micutii suferinzi. In sprijinul lor va fi organizat in 9 martie un carnaval caritabil, la care sunt invitati toti brasovenii carora le pasa de soarta copiilor prizonieri intr-o lume a lor.
Interventia timpurie este cheia obtinerii unor rezultate optime pentru copiii cu autism. Chiar de la 2-3 ani terapia ABA este oferita de specialistii Centrului de zi al asociatiei Copiii de Cristal din Brasov. In acest moment centrul are 70 de beneficiari. Printre ei se afla si Ciprian un tanar de 20 de ani care a facut progrese mari in ceea ce priveste mobilitatea si disciplina dupa ce a participat la sedintele de kinetoterapie.
Facturile la incalzire pentru sediul de pe strada Aurel Vlaicu sunt uriase iar asociatia are dificultati mari sa le plateasca. In ajutorul asociatiei a intervenit un alt ONG – Ladies Circle – care va dedica evenimentul Mosii de iarna de anul acesta Copiilor de cristal. Toti banii care se vor strange la carnavalul din 9 Martie vor ajunge la copiii asociatiei
Brasovenii care doresc sa participe la carnaval pot solicita informatii la numarul de telefon 0723.77.24.23 sau la sediul asociatiei Copiii de cristal din Brasov strada Aurel Vlaicu numarul 26 bis.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.