Carnati pentru gunoieri

Carnati pentru gunoieri

0 195

Ieri a fost surprins un angajat al firmei Urban, facand parte dintr-un echipaj al unei masini de ridicat gunoiul menajer, cum a iesit dintr-o carmangerie de pe str. C-tin Brancoveanu – nu cumva s-au mai petrecut lucruri manjite, acum cateva zile, intr-o carmangerie de pe aceasta strada? cate carmangerii sunt oare pe aceasta artera de circulatie? – dupa ce masina a tras vreo zece metri mai incolo de carmangerie, claxonand de tri ori scurt.
Dupa ce gunoiul fusese ridicat, normal, ca strada Brancoveanu era „la rand” in aceasta zi, masina s-a deplasat vreo zece metri, a oprit si a asteptat ca unul dintre gunoieri, care intrase prin usa din spatea carmangeriei, cea de serviciu, sa apara ca sa-si continue treaba. Si omul a iesit dupa o vreme, insotit de o plasa care-i deplasase umarul drept spre trotuar. Nefiind gunoi – in acest caz ar fi fost aruncat in masina, in spate – plasa a fost suita cu grija in cabina vehicolului. Si ce putea sa care omul iesit prin spate din carmangerie? Mai mult ca sigur numai carnati sau chiar carne macra, de ce nu. Dar de ce a primit acest angajat al firmei Urban ploconul? Doar este platit sa faca acest lucru, adica sa ridice gunoiul.
Nu poate fi vorba, in acest caz, de rasplata vreunei munci suplimentare, caci gunoiul din tomberoanele carmangeriei fusese in cantitate normala. Nu poate fi vorba nici de vreo rudenie intre gunoier si patronul carmangeriei, ca au culorile tenului diferite.
Si atunci sa nu te cuprinda banuiala vreunui plocon pentru dobandirea iubirii cuiva, de acolo, de mai sus, pentru inchiderea unui sau a ambilor ochi?
Cine s-ar gandi ca un plocon constand in cativa metri de carnati este dus cu masina gunoierilor? Este la fel cum ai duce o mare suma de bani intr-o sacosa prapadita din plastic si nu intr-un diplomat.
Ce au de zis cei de la Urban si, de ce nu, cei de la Politie? Remes nu este plimbat pe la DNA pentru niste caltabosi?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.