Carlo Ancelotti: Suntem cei mai buni din Europa

Carlo Ancelotti: Suntem cei mai buni din Europa

0 157

Carlo Ancelotti tehnicianul formatiei AC Milan, a declarat imediat dupa meciul castigat cu 3-0, in fata formatiei Mancheste United, din mansa secunda a semifinalelor UEFA Champions League, ca este visul oricarui antrenor sa isi vada echipa jucand asa cum a facut-o AC Milan in prima repriza a meciului.

„Sa iti vezi echipa jucand cum am facut-o noi in prima repriza e visul oricarui antrenor. In primele 45 de minute am jucat un fotbal perfect. Ne-am cladit victoria pe un start foarte bun. Este o mare bucurie, mai ales avand in vedere modul in care a inceput aceasta aventura”, a afirmat Ancelotti.
Referitor la finala Ligii Campionilor, in compania formatiei Liverpool, Carlo Ancelotti crede ca va fi un meci fascinant: „Liga Campionilor este unica pentru atmosfera speciala de la fiecare meci, dar eu cred ca Milan este cea mai buna echipa din Europa la astfel de partide. Am jucat rareori prost la acest nivel. Sunt fericit mai presus de orice pentru ca suntem in cea mai buna conditie fizica in momentul potrivit al sezonului. Am facut o treaba foarte buna in pauza de Craciun cu acest obiectiv in minte si acum vedem rezultatele”, a precizat tehnicianul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.