Cariere politica și administrativă a primarului Scripcaru la final?

Cariere politica și administrativă a primarului Scripcaru la final?

Semnele unui final de cariera pentru inca tanarul primar la Brasovului par sa se multiplice. Barfele de la „colturile primariei” sunt tot mai dese dand ca sigur faptul ca justitia nu si-a terminat campania de strangere a probelor pentru noi dosare pe numele lui primarului George Scripcaru.
Anuntul facut saptamana aceasta de cei de la stiripesurse.ro, cu referire la „surse judiciare locale”, dau casigura informatia ca primarul Scripcaru este pe cale să se mai aleagă cu incă două dosare penale. Astfel, procurorii anticorupţie braşoveni fac cercetări în alte două cazuri suspecte de corupţie: patinoarul olimpic şi „bazinul din Poiana Braşov”. In ce priveste bazinul olimpic din Poiana Brasov, cei de la stiripesurse.ro sunt intr-o mica eroare, în Poiana Brașov nu există un bazin, fiind vorba de ori despre bazinul olimpic de la Gara Brasov, fie de investiția realizată pentru extinderea și modernizarea domeniului schiabil din Poiana Brașov… Practic doua „teme” care au fost in dezbaterea presei si care pe langa pagube de multe milioane aduse bugetului public sunt incriminate si „piese” grele din conducerea a PDl sau a mai noului mariaj asa zis liberal (PDL+PNL).
În cazul în care informaţiile se vor adeveri şi procurorii vor demara şi audieri şi puneri sub acuzare, atunci primarul George Scripcaru se va afla în mare dificultate”, mai scriu cei de la stiripesurse.scripcaru dna
Din informațiile celor de la newsBv.ro, se da ca sigur faptul ca „sursele judicare locale” a celor de la stiripesurse.ro sunt surse din fostul PDL, care vrea să îi forțeze mâna lui Scripcaru să demisioneze… Aspect credibil tinand cont de faptul ca zvonul cu plecarea lui Scripcaru la UNPR, o tinta calara a genearului Oprea, nu a fost contazis de nimeni. Ba mai mult intrebat direct de cei de la newsBv.ro dacă au fost purtate discuții pe această temă, liderul UNPR Brașov, senatorul Sebastian Grapă (un fagarasan cu inclinatii dovedite in practicarea turismului politic), nu a confirmat, dar nici infirmat aceste negocieri: „George Scripcaru este o forță în municipiul Brașov. Are o structură de partid eficientă, care ne-a demonstrat că, indiferent de inspirația națională, cea locală s-a îndreptat către el. Dacă George Scripcaru ar dori să intre în UNPR, știut fiind că este unul dintre cei care cred în interesul local, respectiv național, petru noi ar fi un câștig. Suntem partidul care crede în prezumția de nevinovăție și care nu intoxicăm populația cu populisme de genul «cei care au probleme cu justiția să-și dea demisia». Ești vinovat după ultima sentință, definitivă și irevocabilă”.
Va reamintim ca in acest moment primarul George Scripcaru este cercetat pentru corupţie în care, potrivit unui comunicat al DNA, în perioada 2010-2012, în baza unei înţelegeri prealabile cu alte persoane, a acţionat şi a determinat funcţionari din Primăria/ Consiliului Local Braşov şi angajaţi din cadrul SC CET SA şi SC Tetkron SRL să-şi exercite defectuos atribuţiile de serviciu cu ocazia încheierii unor contracte/ convenţii cu o firmă privată, urmărind obţinerea pentru aceasta şi persoanele care o administrau de foloase necuvenite, respectiv sume de bani şi bunuri din patrimoniul societăţilor deţinute de municipalitate.

Vald T.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.