Cardul Euro 26 pentru tineri

Cardul Euro 26 pentru tineri

0 131


Cardul Euro<26 Clasic se adreseaza tuturor tinerilor sub 26 de ani, indiferent de statutul lor profesional, social sau educational. Cardul Euro<26 este cardul european de tineret recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor in Europa. Cardul Euro<26, in toate formele lui, este o legitimatie care atesta faptul ca posesorul este membru asociat in programul european de carduri pentru tineri, program care ofera in Romania peste 1000 de reduceri si peste 300.000 in 42 de tari din Europa.


Cardul Euro<26 a fost lansat recent si la Brasov, in cadrul mesei rotunde cu tema “Voluntariatul in Romania„, unde s-a discutat despre lansarea campaniei de informare si promovare a facilitatilor programului european Euro<26, „Mobilitate prin Cultura”.


 


120.000 de carduri in Romania


Proiectul consta in distribuirea a 120.000 de carduri Clasic Euro<26 si Student Euro<26, prin care tinerii au acces la o oferta culturala, educationala, sociala si recreativa completa si diversificata. Astfel, tinerii au acces, in regim de reducere, la reteaua proprie a Autoritatii Nationale pentru Tineret: centre de agrement, case de cultura ale studentilor, centre de tineret. De asemenea, tinerii vor beneficia de diverse gratuitati sau reduceri de 50% in institutiile culturale. Scopul campaniei este acela de a stimula mobilitatea tinerilor, oferindu-le posibilitatea de a intra in contact cu noi perspective de dezvoltare personala, sociala si profesionala.


Momentan, la Brasov reduceri se pot obtine la serviciile unui salon de coafura, la efectuarea unui curs foto si la serviciile unei baze sportive.


Un card Euro<26 costa 20 de lei sau 5 euro. Cardul se poate obtine prin intermediul universitatilor din tara, al Directiilor Judetene de Tineret si al altor organizatii non-guvernamentale partenere Euro<26.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.