Cardul „Euro 26” pentru tineri

Cardul „Euro 26” pentru tineri

0 75

Autoritatea Nationala pentru Tineret si Asociatia Euro 26 vor relua programul de distribuire a cardurilor Euro 26 cu reduceri pentru tineri. Distributia se va face prin reteaua de Directii Judetene pentru Tineret din subordinea ANT.


Toti tinerii brasoveni pana in 26 de ani care doresc sa intre in posesia unui astfel de card, ce le ofera reduceri in Romania, dar si in toate celelalte tari din Uniunea Europeana, se pot adresa direct Directiei Judetene pentru Tineret din Brasov.


„Acest program de distribuire a cardurilor de reduceri se face prin intermediul DJT-urilor in virtutea protocolului incheiat intre ANT si Asociatia Euro26 in anul 2006, pentru a facilita accesul tuturor tinerilor la aceste reduceri nationale si internationale” a declarat Liviu Dan, Director Programe.


?


Cardul tinerilor europeni


Cardul Euro 26 este CARDUL EUROPEAN DE TINERET recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor in Europa. Valorile Euro 26 care ghideaza intreaga activitate a asociatiei pentru dezvoltarea cardului sunt: mobilitatea tinerilor, informarea, facilitarea accesului tinerilor la cultura, bunuri si servicii astfel incat calitatea si standardul lor de viata sa creasca.


Pentru ca aceste valori sa fie simtite de tineri in viata lor de zi cu zi, cardul Euro 26 ofera acces la reduceri si facilitati din domeniile de interes pentru acestia: transport si calatorii, vacante si cazare, timp liber, cumparaturi, -cultura


In prezent, peste 4 milioane de tineri se bucura de 300.000 reduceri europene, nationale si locale, in 42 de tari, iar numarul lor este in crestere. Si in Romania cardul Euro 26 a inceput sa fie tot mai cunoscut si utilizat de tineri si au fost dezvoltate reduceri atractive pentru ca posesorii cardului sa se bucure de facilitati si in tara, nu doar in Europa.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.