Card BCR personalizat pentru studenti

Card BCR personalizat pentru studenti

0 76

Studentii vor putea acum sa-si aleaga carduri bancare in functie de personalitatea lor, de hobby-uri, de ceea ce le place sa poarte, de activitatile pe care le intreprind.
BCR a hotarat ca a venit momentul sa se implice in comunitate si, de aceea, au decis sa scoata acest pachet promotional, specializat pentru studentii din Romania.
Cardul de debit, cu utilizare atat in tara cat si in strainatate, poate fi personalizat in functie de stilul propriu. Designul cardului va putea fi ales din 5 teme vizuale – design, calatorii, timp liber, sport si muzica.
Pachetul Student BCR, special creat pentru studentii care urmeaza cursurile la zi, are o serie de facilitati dedicate nevoilor acestora: achizitionarea si administrarea pachetului este gratuita, comision zero pentru toate platile la comercianti / pe Internet si pentru operatiunile derulate la ATM-urile BCR, 2 tranzactii gratuite / luna prin Alo 24 Banking BCR sau Click 24 Banking BCR, discounturi intre 5% – 15% la plata cu cardul la partenerii BCR si inscrierea automata in Comunitatea Student BCR, care ofera posibilitatea de a participa la seminarii pentru dezvoltarea carierei si diverse promotii.
„BCR si-a propus sa isi alinieze produsele si serviciile la nevoile comunitatii din toate punctele de vedere. Suntem prima banca din Romania care isi ia un angajament pe termen lung de sustinere a acestei politici. De aceea, primii nostri parteneri in aceasta campanie vor fi studentii, pentru ca de la tineri pleaca intotdeauna schimbarea”, a declarat Sorin Mititelu, director executiv, Directia Dezvoltare Afaceri si Produse Retail, BCR.
Prin Pachetul Student BCR, banca isi propune sa impuna programul de afinitate, ca o modalitate de a atrage atentia asupra cauzelor sociale existente in Romania, un apel la solidaritate intre banca si clientii sai si un mod efectiv de a-i sprijini pe cei aflati in nevoi.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.