Carcotasul Huidu, Gainusa presei si o Cioara lugubra

Carcotasul Huidu, Gainusa presei si o Cioara lugubra

0 80

Desi nu l-a avut alaturi pe galinaceea de partener de studio, Serban Huidu a fost Gainusa de aur a presei pentru doua zile. Si va mai fi inca doua-trei, pana cand se lamuresc autoritatile cat de mare e vina carcotasului in tragedia rutiera de duminica. Paralel cu ancheta procurorilor vor continua speculatiile presei si panseurile extrase direct din puturile media sau ale societatii civile. De duminica, de cand Huidu a ucis trei oameni cu neghiobia lui la volan, am auzit cele mai idioate, imunde si cel putin incredibile opinii despre incidentul rutier. Presa nu a ratat ocazia de a-i chestiona pe toti cei care aveau un dinte impotriva carcotasului care i-a balacarit in emisiunea lui cu pretentii de pamflet. Ce dracu’ sa spuna unii care au ajuns sa te urasca pentru laturile cu care i-ai improscat? Sa devina brusc empatici cu necazul omului si sa-i ierte mitocaniile debitate ani la rand pe seama lor? Una ca Oana Zavoranu nu a fost in stare sa faca asta. Nici nu se astepta nimeni de la cea poreclita chiar de carcotasi Buzuka. Sau Querida, care a scuipat venin imediat ce i s-a dat ocazia sa o faca, oficiind parastasul lui Huidu inainte de vreme, ca o cioara lugubra. Dintre toti cei ironizati si insultati de Huidu in emisiunile lui, Gigi Becali a avut – in cel mai surprinzator mod cu putinta – cea mai decenta atitudine. Latifundiarul spurcat la gura n-a zis un cuvintel de rau de Huidu si s-a multumit sa ceara iertare Celui de Sus pentru victime.
La polul opus detractorilor si hulitorilor gen Mircea Badea si alte starlete – media sau unu – s-au aflat bocitorii sortii dure a lui Huidu. Care au plans cu lacrimi grele blestemul care apasa asupra carcotasului. Aici pateticul a batut de departe tragedia. Vasazica omori trei insi strivind pedala de acceleratie de podea si circuland pe contrasens, cum ai obiceiul, si ai parte de compasiune groasa din motive de soarta potrivnica? Incredibil ce campi largi poate sa bata opinia publica atunci cand la mijloc e o persoana la fel de publica. Aici presa i-a fost partener lui Huidu pe post de Gainusa si i-a ciugulit carcotasului din palma.
Sper ca macar raportul Politiei sa spuna sec ca individul de la volanul SUV-ului avea o viteza mult peste cea permisa in zona si ca era pe contrasens nu din greseala ci din obisnuinta, la cele 11 contraventii rutiere marca Huidu, comise de-a lungul vremii din patima vitezei.
Politia, insa, a inceput prost cu constatarea preliminara ca bolidul lui Huidu a derapat. Ca si cand glisatul pe sosea se petrece spontan nu din cauza pasiunii criminale a soferului de a goni ca un apucat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.