Caravana studiilor in strainatate pentru liceenii brasoveni

Caravana studiilor in strainatate pentru liceenii brasoveni

0 91

Vineri, 20 mai, incepe seria de seminarii destinate tinerilor romani care doresc sa studieze in strainatate.
Seminariile, aflate la a treia editie, sunt organizate de Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) sub denumirea de Caravana LSRS.
LSRS este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor romani din strainatate, promoveaza o puternica solidaritate intre membrii sai, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor, informeaza Romania Libera, cotidian colaborator.
Caravana „porneste” din Bucuresti si trece prin marile orase din tara: Ploiesti, Galati, Bacau, Iasi, Piatra-Neamt, Suceava, Brasov, Ramnicu-Valcea, Pitesti, Targoviste, Constanta, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Timisoara, Cluj-Napoca si Sibiu.
La Brasov, vor ajunge pe data de 30 mai.
Cei dornici sa studieze in strainatate pot afla informatii „direct de la sursa” cu privire la drumul pe care trebuie sa il parcurga pentru a ajunge la universitati de top din lume. Studenti si absolventi romani de peste hotare isi impartasesc experienta lor de studiu si trai de peste hotare, prin intermediul acestor seminarii interactive.
„Prin Caravana LSRS, Liga noastra dezvolta tradiÈ›ia inceputa anul trecut, fiind singurul ONG care organizeaza acest gen de seminarii in liceele È™i universitaÈ›ile din Romania, prin concursul direct al voluntarilor noÈ™tri, studenÈ›i È™i absolvenÈ›i de studii superioare in strainatate. ImpartaÈ™ind reÈ›eta succesului nostru, speram sa facilitam admiterea a cat mai multor tineri romani la universitaÈ›i de top din intreaga lume, incurajand totodata contribuÈ›ia lor la viitorul Romaniei, pe termen lung.” a declaratSebastian Burduja, presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate.
Primul seminar are loc in Bucuresti, la Orange Concept Store (Calea Victoriei 41), vineri, 20 mai. Participarea este gratuita.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.