Caravana „Alege energia curata!”, la Brasov

Caravana „Alege energia curata!”, la Brasov

0 63Pe?30 iulie, incepand cu ora 10:00, vine in?Brasov caravana „Alege energia curata!”


?Fundatia TERRA Mileniul III – Bucuresti organizeaza o actiune de informare a publicului cu privire la utilizarea surselor regenerabile de energie in Piata Sfatului din Brasov. Actiunea se desfasoara in parteneriat cu Agentia Romana pentru Conservarea Energiei, Societatea Romana pentru Eficienta Energetica – Craiova si Asociatia de Mediu Prietenii Pamantului – Galati.


?Actiunea de informare „Alege energia curata!” va prezenta cazuri de succes in utilizarea surselor regenerabile de energie in Romania. De asemenea, in cadrul caravanei vor fi expuse echipamente demonstrative de mici dimensiuni ce utilizeaza surse regenerabile de energie (solara).


?In perioada 2 iulie – 18 august 2007, caravana „Alege energia curata!” va merge in 13 mari orase din Romania: Constanta, Galati, Iasi, Suceava, Brasov, Targu Mures, Cluj, Oradea, Craiova, Timisoara, Sibiu, Deva si Bucuresti.


?„Caravana Energiilor Regenerabile – Alege energia curata!” se desfasoara in cadrul proiectului „Resurse energetice pentru viitor”, derulat in perioada octombrie 2006 – septembrie 2007, si este finantat de Uniunea Europeana prin programul Phare 2004 – Societatea Civila, componenta 2: Adoptarea si implementarea acquis-ului comunitar.


In cadrul acestui proiect se urmareste promovarea surselor regenerabile de energie atat la nivelul politicilor publice in domeniul energiei si mediului, cat si utilizarea acestora in conformitate cu angajamentele asumate de Romania in cadrul procesului de integrare in Uniunea Europeana.


?Pentru mai multe informatii,?persoana de contact:?dl. Ionut Apostol, director executiv fundatia TERRA Mileniul III, tel.: 0726 155 022.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.