Carantină totală! Ciolacu confirmă ceea ce noi știam de acum trei zile:...

Carantină totală! Ciolacu confirmă ceea ce noi știam de acum trei zile: lockdown total după alegeri pe 9 Decembrie

0 38

Am intrat în posesia acestei informații acum patru zile, când un consultant politic cu care colaborăm de mult, conectat la cele mai înalte sfere ale informațiilor politice, ne-a dezvăluit că după alegerile parlamentare va urma lockdown-ul total în România, mai precis după confirmarea preliminară dar oficială a victoriei PNL și a USR+ de către Biroul Electoral Central, deci pe 9 decembrie.
Scena politică va fi astfel asamblată ca după achiziționarea „Parlamentului Meu” Iohannis va încerca să stăvilească valul de infectări, cel mai dinamic din Europa, prin închiderea totală a țării.
Cioclul apocaliptic Raed Arafat va ieși în cursul zilei de 8 decembrie și apoi în 9 decembrie să zugrăvească apocalipsa covidiană și să-și asume necesitatea lockdown-ului. Eroarea fatală de a permite alegeri locale și parlamentare în plină criză epidemiologică din cel mai pur și mai ticălos interes de partid, împreună cu decizia de a permite începerea anului școlar, au aruncat România în cea mai neagră previziune a scenariului roșu:

EPIDEMIA  COVID-19 ESTE DE NEOPRIT!

Adio Libertate, bine-ai venit Dictatură!
 Pe 9 decembrie nu mai au nimic de pierdut, își vor fi adjudecat puterea totală în România și vor anihila toate drepturile civile în numele dictaturii …medicale.

Libertatea presei (cea necumpărată de guvern), libertatea societății civile, libertatea pluripartitismului real, a liberului acces real la Justiție, independența Justiției însăși, libertatea de exprimare chiar pe rețelele de socializare, libertatea de gândire, libertatea de asociere, libertatea de deplasare, libertatea credinței în Dumnezeu, libertatea de a nu fi de acord cu ei, mă rog, toate libertățile vor fi brusc amputate la sfatul ,,epidemiologului” Raed Arafat.
Noaptea Totalitară se va institui din nou, de această dată nu din cauza unei idei ci din cauza unui virus, nici acela românesc. Nici ideea nu era românească, apropo. Lagărele de muncă forțată comuniste și centrele de reeducare vor fi înlocuite cu propriile noastre locuințe.
Ne vor transforma propriile noastre locuințe în propriile noastre lagăre ale izolării, ale distanțării sociale de familie, de prieteni, de cunoscuți, ale alienării noastre ca ființe umane.
În final ne vor separa de propriile noastre principii, de propriile noastre idei, de propriile noastre credințe. Ne vor separa până și de Dumnezeu! Ne vor separa de Viață, deja ne separă de ea prin incompetența lor! Cât le vom mai permite?

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.