Carambol in traficul din Brasov

Carambol in traficul din Brasov

0 94

Aglomeratia mare din judetul Brasov a facut tot mai multe victime, in special in trafic. Dupa accidentul din Predeal, arhimediatizat, care a perturbat ore bune traficul feroviar de pe Valea Prahovei tocmai acum cand numarul turistilor care au venit „la munte” a stabilit noi recorduri, un nou eveniment nefericit s-a petrecut pe strazile brasovene.
De data aceasta este vorba de un carambol care a avut loc chiar la iesirea din orasul Brasov si in care a fost implicata si o ambulanta.
Cauza acestui accident in care au fost implicate nu mai putin de sase autovehicule este neacordarea prioritatii unei salvari care se afla in misiune, adica avea pornite toate semnalele de avertizare: sonore si luminoase. In consecinta sase masini au fost lovite, dupa cum relateaza Realitatea TV.
Ambulanta se deplasa la o urgenta la Spitalul din Sacele. La o intersectie de la iesirea din Brasov, o masina a lovit in plin salvarea, iar aceasta a ricosat in alte trei masini. La randul lor, aceste autoturisme au mai lovit alte doua masini.
Se pare ca echipele de interventie au fost anuntate in timp util caci, in mai putin de 5 minute de la producerea accidentului la fata locului au venit 4 salvari si 2 echipaje de politie.
Din fericire nu s-au inregistrat morti, in urma impactului, trei oameni ajungand la spital, cu rani usoare.
Traficul rutier a fost perturbat destul de serios, la locul accidentului formandu-se coloane de masini de peste un kilometru, astfel incat traficul s-a desfasurat cu dificultate timp de o ora.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.