Carabinierii italieni au dat buzna in camera actritei Laura Vasiliu

Carabinierii italieni au dat buzna in camera actritei Laura Vasiliu

0 119Greseala sau bataie de joc? Actrita romanca Laura Vasiliu, laureata a festivalului Palme D`Or, pentru rolul din filmul „4 luni, 3 spatamani si 2 zile”, a fost victima unei descinderi in forta a carabinierilor italieni care au dat buzna in camera ei pentru a o legitima.


Putin a lipsit ca Laura Vasiliu, aflata la Torino, pentru a turna un nou film, sa fie arestata! Ulterior, autoritatile italiene au pretins ca incidentul s-a petrecut datorita unei greseli, Laura Vasiliu, laureata a festivalului Palme D`Or, pentru rolul din filmul 4 luni, 3 spatamani si 2 zile,?fiind confundata cu o persoana cautat de Interpol. Greu de crezut, in conditiile in care pana si niste fotbalisti refuza sa vina in Romania pe motivul ca patria Mafiei este tulburata de romani!Este o isterie generala impotriva romanilor si fenomenul ar trebui controlat mai bine de autoritatile italiene, nu speculat electoral!?Este reprobabil tot ce fac anumiti concetateni care s-au aciuit acolo. Dar la urma urmei, poate ar fi interesant de stiut si ce fac italienii lor aici. Poate ca nu fura portofele, dar numai curate nu sunt asazisele lor afaceri si nu-si dezmint faima de mafioti.


In alta ordine de idei, mi se pare stranie “confuzia”, care daca este reala, dovedeste o lipsa crasa de profesionalism si in aceste conditii Italia ar trebui sa ceara bani de la Uniunea Europeana nu doar pentru romi ci si pentru instruirea carabinierilor.


Iar ai nostri conducatori, care au inghitit galusca, bucurosi ca li s-au transmis regrete, ar trebui sa fie mai atenti cu legile, care sunt prea blande cu scursurile care ne fac tara de ras, de am ajuns, vorba unui cititor de-al nostru, de ne este rusine sa recunoastem ca suntem romani!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.