Carabinieri in Romania

Carabinieri in Romania

0 196

Politisti italieni au venit la Bucuresti pentru cercetari in cazul unui viol asupra unei adolescente, petrecut recent la Roma. Ei au in colimator cinci suspecti, facand parte dintr-un clan de ciobani de etnie tiganeasca, pascand oi pe plaiuri mioritice, dar nefiind inclusi in vestita balada
Ce se stie despre acesti ciobani este ca unul dintre membrii clanului se afla in detentie, in Romania, tot pentru viol.
Aria de cautare s-a restrans, in urma cercetarilor, la zona Vaslui – Iasi, in care respectivul clan isi duce veacul in regim de nomazi.
La aceasta concluzie s-a ajuns printr-un test ADN, care afirma ca unul dintre violatorii de la Roma a lasat urme de cromozom Y, corespunzand si tiganului inchis, ca violator, in Romania. Iar acest cromozom se transmite, din tata-n fiu, la toti barbatii dintr-o familie.
Politistii italieni l-au interogat pe detinutul din Romania, au construit arborele sau genealogic si astfel cercul de suspecti s-a restrans la cinci persoane, cautate acuma de politistii nostri prin toata tiganimea traind in Romania si cunoscuta pentru fapte antisociale.
Asteptam reactia energica a ONG-urilor aparatoare de drepturi ale omului de etnie tiganeasca, imposibil de confundat cand este vorba de acte antisociale.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.