Capul Tractorului se pleaca in fata Electricii

Capul Tractorului se pleaca in fata Electricii

0 254

Conducerea uzinei Tractorul s-a convins ca nu e de gluma cu Electrica. Sperand ca va obtine niste amanari, directorul general al societatii, Titu Serban, „a uitat” sa depuna fila CEC pentru factura curenta, dupa cum s-a exprimat domnia-sa.


Insa, o data pus sub presiune, directorul si-a adus aminte si lucrurile au fost rezolvate. Astfel, datoriile pentru consumul curent in valoare de peste 1,5 milioane RON au fost platite iar uzina brasoveana nu mai este in pericol de a fi deconectata.


„Conducerea uzinei Tractorul a depus ordine de plata si bilete de ordin care acopera factura pe luna octombrie si cea estimativa a lunii noiembrie. In 29 noiembrie, se va convoca adunarea generala a actionarilor unde se va discuta atat problema acoperirii costurilor energiei electrice pe intreaga perioada a iernii, cat si cea legata de partea de ipoteca ramasa neacoperita. Momentan, uzina nu mai este in pericol de a-i fi restrictionat consumul“, a spus Bertha Erzsebet, purtator de cuvant al Electrica Brasov.


Factura estimata pentru consumul lunii noiembrie este in valoare de 1,2 milioane RON, iar factura de regularizare a consumului pentru luna octombrie s-a ridicat la suma de circa 370.000 RON.

Electrica a trimis, luni, o instiintare catre uzina Tractorul Brasov prin care aceasta era anuntata ca i se va limita, miercuri si joi, furnizarea de energie electrica, iar in cursul zilei de vineri urma sa fie deconectata total, din cauza nerespectarii angajamentului de plata a facturilor curente si a contractelor de ipoteca.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.