Captura in Gara Brasov

Captura in Gara Brasov

0 160

In urma unei actiuni desfasurate pe peroanele Garii Brasov de catre politistii de la Transporturi Feroviare, a fost depistat numitul Paul Ruja, de 23 de ani, individ dat in urmarire internationala.
Seful Sectiei Regionale de Politie Transporturi, comisarul-sef Ion Trocaru, declara: „In urma verificarilor efectuate, am constatat ca pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare de catre autoritatile judiciare din Ungaria pentru savarsirea infractiunilor de fals si uz de fals”.
Urmaritul a fost incarcerat in arestul IJP Brasov, urmand sa fie prezentat pentru audieri Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, dupa care se va astepta cererea de extradare.
Actiunea Politiei TF s-a desfasurat in noaptea de joi spre vineri, ocazie cu careau mai fost luate la intrebari tinand de contraventional cateva persoane cu un comportament necivilizat, alte trei fiind supuse procesului de amprentare pentru a li se stabili o eventuala participare la actiuni infractionale, ei fiind cunoscuti in acest domeniu.
Era si cazul sa se mai faca ceva curatenie si in Gara Brasov, unde zi si noapte misuna tot felul de indivizi si individe pe care nu ti-i doresti prin preajma.
Este de dorit ca asemenea actiuni sa se repete cat mai des, spre linistea calatorilor cinstiti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.