Captură impresionantă după descinderile mascaţilor în Piaţa Astra

Captură impresionantă după descinderile mascaţilor în Piaţa Astra

0 182

Peste 2000 de articole vestimentare contrafăcute, ţigarete de contrabandă, 13 mii de lei şi 300 de dolari. Este captura poliţiştilor de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice după descinderea la standurile din Piaţa Astra

Peste 2000 de articole vestimentare contrafăcute, ţigarete de contrabandă, 13 mii de lei şi 300 de dolari. Este captura poliţiştilor de la Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice după descinderea la standurile din Piaţa Astra. În urma acţiunii, un braşovean în vârstă de 53 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.
Descinderea de marţi din Piaţa „Astra” a fost efectuată într-un dosar care vizează protejarea drepturilor de proprietate intelectuală şi combaterea comerţului cu mărfuri contrafăcute.
Anchetatorii au efectuat şase percheziţii la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de unde au fost ridicaţi 57 de saci cu produse contrafăcute, spune subcomisar Ionuţ Marin – şef serviciu cabinet IPJ Braşov.

6 persoane au fost conduse ieri la sediul IPJ pentru audieri; anchetatorii au deschis dosare penale pe numele a două persoane, dintre care una a fost reţinută pentru 24 de ore.

Se va continua urmărirea penală faţă de 2 persoane pentru 29 de infracţiuni în formă continuată de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică cu marca inregistrată şi pentru o infracţiune în formă continuată de contrabandă.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.