Captura importanta

Captura importanta

0 301

Politistii brasoveni au reusit sa sparga o gasca de traficanti de alcool si tigari de contrabanda
Au fost retinute doua persoane, in varsta de 21 si 54 de ani care se ocupau, in principal, cu imbuteliere de alcool si trafic de tigari netimbrate, venind probabil din Basarabia si Ucraina.
Au fost efectuate sapte descinderi, rezultatul fiind 7.200 litri alcool curat, 20.000 pachete de tigari netimbrate, peste 5.000 de litri de bauturi imbuteliate si 15.000 de peturi goale ce urmau sa fie umplute in cele trei instalatii de imbuteliat gasite la perchezitii.
Descinderile s-au facut in Brasov si in jud. Covasna, fara a se preciza locatiile, de catre lucratori ai serviciului de resort din cadrul Politiei Brasov, cat si de persoane din cadrul Garzii Financiare.
De alcool nu zic nimic, pentru ca dupa ce consumi asemenea posirca te doare capul de nu stii unde sa-l mai pui. Pacat de tigari, ca sunt mai ieftine, in general cu 1,50 – 2,00 lei/pachet. Si eu fumez din astea de contrabanda si ma simt perfect la buzunar.
In comunicatul Politiei se mai arata ca cei doi retinuti vor fi judecati in stare de libertate. Dar ajutoarele acestora?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.