Capsunii sunt scumpi, dar sunt de-ai nostri!

Capsunii sunt scumpi, dar sunt de-ai nostri!

0 605

Gustosi si parfumati, capsunii romanesti au aparut pe tarabele din pietele brasovene. Sunt capsuni de solar, dar cel putin sunt de-ai nostri. Obisnuiti si la piata cu produse de import, putini brasoveni mai cred ca deja se vand si capsuni autohtoni

Gustosi si parfumati, capsunii romanesti au aparut pe tarabele din pietele brasovene. Sunt capsuni de solar, dar cel putin sunt de-ai nostri. Obisnuiti si la piata cu produse de import, putini brasoveni mai cred ca deja se vand si capsuni autohtoni.
Comerciantii s-au grabit sa-si aduca aduca si pe tarabele din Brasov marfa crescuta in nordul tarii, la preturi mai mari decat cele de import.
Cei mai multi dintre cumparatori se marginesc sa priveasca cu pofta capsunii. Altii nu mai cred in produse suta la suta romanesti dupa ce s-au obisnuit ca toate delicatesele sa fie aduse din strainatate.
Pe tarabe si-au facut loc deja si ciresele.
Daca in week-end acestea s-au vandut chiar si cu 50 de lei kilogramul, astazi pretul a scazut aproape la jumatate. Chiar si asa nu toti isi permit sa guste din delicioasele fructe si mai asteapta pana cand cand se vor coace ciresele de mai, sperand ca si preturile vor fi mai mici.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.