Capitalul uman este sustinut cu fonduri europene

Capitalul uman este sustinut cu fonduri europene

0 53

Cristian Dogar, director executiv al OIR POS DRU Nord-Vest, a anuntat, in deschiderea evenimentului de lansare regionala a apelurilor de granturi in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU), ca se vor efectua investitii serioase in resursele umane.
Peste 14 milioane de euro sunt puse la dispozitie de Fondul Social European „pentru a fi investiti in cresterea competivitatii capitalului uman intr-o lume tot mai concurentiala si globalizata”, dupa cum a declarat Cristian Dogar.
In institutia Prefecturii din Cluj s-au lansat cererile de propuneri de proiecte de grant (proiecte regionale) pentru Axa Prioritara (AP) 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor” –Domeniile Majore de Interventie 3.1.„Promovarea culturii antreprenoriale” si 3.1.Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii- si AP 5 „Promovarea masurilor active de ocupare” –DMI 5.1 „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.
Proiectele trebuie sa aiba o valoare de minim 50 mii euro si maxim 500 mii euro si au ca termen limita de depunere data de 29 august 2008.
Evenimentul de lansare a fost organizat de Organismul Intermediar pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord-Vest (OIR POSDRU NV).

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.