Capitalismul prăduială ne-a adus!

Capitalismul prăduială ne-a adus!

0 161

Oamenii nu sunt capabili sa identifice corect sursa problemelor lor si de aici se ajunge la concluzii false. Capitalismul e acelasi peste tot in lumea.
O industrie capitalista, adica in proprietatea privata a capitalistilor, în general a capitalistilor occidentali, deoarece ei sunt cei mai puternici! Exista industrie si acum! Dar nu in proprietatea noastra, a cetatenilor, ci în proprietatea capitalistilor straini!

Oameni buni, din PIB ul Romaniei adica din ceea ce produce tara asta, munca, adica voi cei care munciti primiti 30 la suta, in timp ce capitalul, sau patronatul ia 70 la suta!

Sigur ca vectorul principal de propagare a capitalismului la nivel global a fost si este SUA si occidentul,mai exact burghezia din aceste zone! Si mai intelegeti un lucru,politicienii pe care ii votati,ei nu sunt cei care va fura direct,ei sunt reprezentantii politici ai alora care iau 70 la suta din ce produceti voi!

image

Ei, politicienii, în capitalism, sunt pusi acolo ca sa reprezinte in primul rand interesele lor! Dar tocmai de asta comunistii sunt marginalizati, ei evident ca nu primesc bani de la capitalisti pentru campanii electorale, ei nu au televiziuni care sa va spele creierele in favoarea lor, căci televiziunile sunt ale capitalistilor, deci voi clasa muncitoare sunteti efectiv ciuruiti!
Voi nu aveti reprezentanti care sa va apere drepturile, de aici aveti impresia ca politicienii fura si de aia va merge rau!
Dar nu ei va fura direct ci clasa capitalista, politicianul fiind doar reprezentantul acestei clase!

Desi e adevarat ca multi politicieni sunt ei insusi capitalisti!

Cum au motivat tehnocratii refuzul de a marii salariul minim? Pai au spus ca nu vom mai fi competitivi!
Ce inseamna asta practic?
Inseamna că daca s-ar mari salariul minim, nu ar mai veni capitalisti să deschida afaceri in Romania.
Inseamna că Romania nu mai e atat de atractiva pentru a face afaceri,caci in alte state muncesc pe 2 lei si asta atrage afacerile! A spus-o chiar un domn ministrul, nu eu!
Deci ce ne spun profesionistii tradus ?

capitalism-bread-on-a-stick-is-being-used-by-a-fat-businessman-riding-on-the-back-of-a-poor-skinny-man-e1357838184523-300x162

Ne spun ca motorul economiei in sistemul capitalist e antreprenoriatul, că, în primul rand e capitalistul si apoi muncitorul!

Ori in contextul asta in care va repet inca o data,ca in Romania,din tot ceea ce se produce, clasa muncitoare ia doar 30 la suta, iar clasa capitalista ia 70 la suta, adica din 10 cartofi, aia multi care muncesc iau 3 pe care ii impart la multi, in timp ce patronatele, adica aia putini iau 7 cartofi pe care ii impart la putini, în contextul asta cum vrei sa-ti mearga bine in tara asta?
Profesionistii cu diplome la Harvard, fac o politica conforma cu sistemul, deci sistemul conteaza mai mult!
E o furie oarbă, dacă nu reușești să o canalizezi in directia corectă!

De la Nertan Sebastian

https://searchnewsglobal.wordpress.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.