CAPCANA FACEBOOK! SUSPICIUNI REZONABILE?

CAPCANA FACEBOOK! SUSPICIUNI REZONABILE?

0 478

Nu, recunoasteri EXPLICITE SI indicii TEMEINICE !!
Acest „sistem”…DE URMARIRE PUBLICA a persoanei nu a fost creat doar pentru PLĂCEREA DVS; numai cei naivi pot crede asta !O mică reamintire.
Este totdeauna bine de ştiut !
În spatele FACEBOOK se află o imensă afacere, pentru care materia primă o constituie chiar VIAŢA DVS !
Mesajul care urmează este un avertisment referitor la FACEBOOK . Este bine să fiţi în cunoştinţă de cauză.În concluzie, folosiţi cum doriţi aceste informaţii!!

FACEBOOK este cea mai mare reţea de „socializare” din lume, având peste 1.300 de milioane (in anul 2011, peste 700 de milioane) de utilizatori înregistraţi. Peste tot se tinde ca FACEBOOK să fie utilizat conform legilor locale ale fiecărei ţări! Dar în realitate FACEBOOK este o societate californiană care funcţionează după legislaţia Californiei (diferită chiar şi de cea americană). Aceasta înseamnă că tot ceea ce dvs plasaţi pe FACEBOOK va fi arhivat în mod LEGAL într-o bază de date enormă (fotografii, clipuri, conversaţii, discuţii, documente, texte etc.) şi păstrat acolo chiar dacă dvs le ştergeţi !Facebook N
Şi, încă o dată, procedând astfel, deocamdata FACEBOOK este în perfectă legalitate !
De altfel, toţi utilizatorii FACEBOOK şi-au dat acordul pentru ca datele lor personale să fie înregistrate, conservate şi utilizate în orice scop. Vă surprinde? Şi dvs, înainte de a utiliza FACEBOOK vi se cere un clic pe „accept condiţiile”, şi – ca de obicei – nu le citiţi cu atenţie…
Este ştiut că FACEBOOK este un site gratuit. Mă veţi întreba: de unde ia FACEBOOK banii pe care îi consumă pentru remunerarea miilor de angajaţi sau a colaboratorilor, pentru plata brevetelor pe care le înregistrează etc. Răspunsul este simplu: actualmente un număr foarte mare de firme cumpără dreptul de a consulta arhivele FACEBOOK, de unde pot obţine date care îi interesează.
Chiar şi serviciile speciale de apărare sau poliţia apelează la această arhivă în cursul anchetelor pe care le întreprind.Facebook j

Fiţi atenţi ! GRESELILE dvs. de tinereţe…recunoscute public, persoanele apropiate carora le marturisiti intimitatile, nu trebuie să devină imposibil de şters !
Evitaţi orice fel de poze compromiţătoare (cu alcool, ţigarete, droguri, fotografii tendenţioase, intime, vulgare etc.), insulte,”iindiscretii, aluzii” despre altcineva (căci acestea pot servi ca probe în justiţie), informaţii,amanunte/date personale sau private, chiar în relaţiile cu prieteni apropiaţi… „Prietenii de azi pot deveni duşmanii de mâine”.

Şi toate acestea sunt valabile şi pentru „documente” ori amanunte de interes privat din viata prietenilor:
Mulţi, nu doar adolescenţii, in inconstienta lor, pun pe FACEBOOK poze de intimitate ale prietenilor în ideea că aceştia nu vor fi deranjaţi, chiar dacă unii sunt minori şi ar avea nevoie de acordul părinţilor…
Cereţi totdeauna consimţământul persoanei a cărei poză o postaţi pe FACEBOOK. Nimeni nu poate invoca necunoaşterea legii, nu puteţi spune in instanţă „nu am ştiut” !

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.