„Canzoni per voi” in Piata Sfatului

„Canzoni per voi” in Piata Sfatului

0 182

Sambata seara, de la ora 19:00, in centrul orasului, un grup de muzicieni italieni vor intrepreta slagarele celebrului compozitor italian Sergio Endrigo. Brasovenii trecuti de prima tinerete isi vor aminti cu placere de melodii pe care le-au mai auzit in urma cu 40 de ani, pe scena Cerbului de Aur.
Concertul intitulat „Canzoni per voi” este organizat de Filarmonica Brasov in colaborare cu Ambasada Italiei la Bucuresti, Institutul Cultural Italian si Asociatia Culturala „Il Cineocchio”. Evenimentul de sambata seara din Piata Sfatului va aduce pe scena 7 muzicieni, dintre care 2 romani, care vor interpreta, alaturi de Orchestra Filarmonicii Brasov, cele mai reusite compozitii semnate Sergio Endrigo.
Intregul concert se va desfasura sub bagheta dirijorului italian Valter Sivilatti, un virtuoz care a mai lucrat cu orchestra Filarmonicii Brasov in Italia si care considera ca invitatie de a dirija in Piata Sfatului il onoreaza profund.
Evenimentul va fi intregit de o expozitie de fotografii care surprind momente din viata marelui artist, expusa la Centrul Cultural Reduta.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.