Cantareata Leona Lewis a vizitat ursii din Zarnesti

Cantareata Leona Lewis a vizitat ursii din Zarnesti

0 207

Rezervatia de ursi Liberty de la Zarnesti a avut parte de un vizitator de talie internationala, cantareata britanica Leona Lewis. Aceasta a venit aici intr-o vizita incognito si nu a vrut sa se faca prea mare „tam-tam” cu privire la calatoria ei in Romania, motiv pentru care nu a vrut ca evenimentul sa fie prea mult mediatizat. Scopul vizitei sale a fost strict unul de natura „ecologica”, intrucat vedeta britanica intentioneaza sa promoveze rezervatia in strainatate.
„A fost o vizita privata si nu a vrut sa faca un eveniment public. A sosit sambata, la ora 12.00, si a stat aproximativ doua ore. A fost foarte incantata de tot ce a vazut la noi, pentru ca este o mare iubitoare de animale si a fost curioasa sa afle despre istoricul rezervatiei. E pasionata de natura si de protectia naturii si a vrut sa promoveze sanctuarul”, a spus Cristina Lapis, presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni, citata de Mediafax.
Dupa vizita de la Zarnesti, unde a fost insotita de agentul ei si de Victor Watkins, de la World Society for the Protection of Animals (WSPA), Leona Lewis a petrecut o noapte la un hotel din Brasov, apoi, duminica, s-a indreptat spre Bucuresti.
„Starurile care vin si vad rezervatia nu participa cu bani, dar e foarte important ca, avand un nume si o imagine, fac multa publicitate. Am mai avut vizite importante ale unor vedete, precum Pierre Brice sau Natalie Imbruglia, anul trecut. De exemplu, cand a venit Pierre Brice si a luat un caine din Romania, s-au mai facut, imediat in perioada urmatoare, inca 100 de adoptii”, a adaugat presedintele Asociatiei Milioane de Prieteni.
„Cand am auzit despre viata pe care o au ursii captivi din intreaga lume, am fost socata. Dupa toate traumele pe care le-au suferit, nu este posibil sa fie eliberati direct in salbaticie. Asa ca i-am intrebat pe cei de la WSPA daca pot vizita o rezervatie de ursi pentru a vedea cu ochii mei cum sunt ingrijiti ursii dupa ce au fost salvati”, a spus Leona Lewis, citata de presa britanica, mai informeaza Mediafax.
Leona a declarat ca isi doreste foarte mult sa isi deschida propriul sanctuar pentru animale, in care acestea sa traiasca foarte fericite.
Leona Lewis, in varsta de 25 de ani, a devenit un star international odata cu castigarea concursului britanic „The X Factor”, in 2006. Cel de-al doilea single al sau, „Bleeding Love”, de pe albumul de debut „Spirit”, s-a clasat pe locul intai atat in topurile englezesti, cat si in cele americane, o performanta care nu a mai fost realizata de o interpreta britanica din 1986 (Kim Wilde).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.