Cant si joc popular in acest weekend

Cant si joc popular in acest weekend

0 120

In acest week-end va avea loc la Agnita un eveniment cultural indelung asteptat de iubitorii de muzica populara din zona.
Este vorba de cea de-a XV-a editii a Festivalului Concurs de Muzica Populara „Cant si joc pe Hartibaci”, care se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani la Agnita.
Sunt asteptati sa participe interpreti din 11 judete, care la finalul concursului vor fi rasplatiti cu diferite distinctii din partea organizatorilor.
Concursul se desfasoara pe parcursul zilei de sambata si se adreseaza solistilor vocali de muzica populara din tara, cu varsta cuprinsa intre 17 si 25 de ani, indiferent de profesie, reprezentanti autentici ai zonelor pe care le reprezinta.
In competitie s-au inscris participanti din judetele Alba, Arges, Suceava, Arad, Maramures, Bistrita, Dambovita, Suceava, Teleorman, Timis si Sibiu.
Cei mai valorosi 15 solisti vor fi selectati si ulterior, testati de un juriu specializat, care va decide la finalul competitiei cine merita sa detina trofeul de cel mai bun interpret de muzica populara.
Invitatii de seama care se vor alatura tinerilor interpreti, dar si publicului care va lua parte la eveniment, vor fi ultimii trei castigatori ai festivalului, dar si renumiti solisti de muzica populara. Mariana Anghel, Gabriela Tuta, Marcel Parau, precum si Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”, care vor incanta publicul cu melodiile care i-au consacrat.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.