Canicula topeste profitul vanzatorilor de fructe si legume

Canicula topeste profitul vanzatorilor de fructe si legume

0 590

In pietele brasovene din cauza caniculei, marfa se strica pe tarabe iar comerciantii sunt nevoiti sa mai lase la pret. Multe dintre legumele si fructele din piete sunt aruncate la gunoi.Cei mai pagubiti sunt producatorii agricoli care spun ca arunca in fiecare dimineata saci plini cu marfa stricata

In pietele brasovene din cauza caniculei, marfa se strica pe tarabe iar comerciantii sunt nevoiti sa mai lase la pret. Multe dintre legumele si fructele din piete sunt aruncate la gunoi.Cei mai pagubiti sunt producatorii agricoli care spun ca arunca in fiecare dimineata saci plini cu marfa stricata. Doamna Maria din Stupini cultiva in gradina tot felul de zarzavaturi. Femeia spune ca anul acesta unele dintre produsele pe care le comercializeaza nu s-au mai facut ca in altii ani. De vina ar fi lipsa ploilor periodice dar si temperaturile crescute din ultima perioada. In plus nici la piata vanzarile nu mai merg la fel de bine si in plus, din cauza caldurii, trebuie sa arunce si o gramada de marfa.
Asemenea doamnei Maria si alti comercianti sunt nevoiti sa aruce marfa la gunoi.
Vanzatoarele care incearca sa-si tina salata de pe taraba cat mai frumoasa, pentru ca nimeni nu cumpara marfa ofilita, o uda din abundenta.
Meteorologii anunta si pentru urmatoarele zile temperaturi la fel de ridicate si in zona Brasovului.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.