Candidatura asteptata: Radu Mazare

Candidatura asteptata: Radu Mazare

0 86

Asa cum este cunoscut Radu Mazare, ceva mai zurliu si nonconformist si totusi ales si reales la scor ca primar al Constantei, si dorind sa creeze un soi de suspans – de doi bani, socotesc eu – iata ca vrea sa candideze la sefia PSD. De fapt, dupa cum era si de asteptat.
Primarul Constantei, Radu Mazare, va candida la sefia PSD. Anuntul a fost facut de presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu. El a mai precizat ca Mazare isi va anunta oficial candidatura imediat dupa ce va reveni din Brazilia.
Nicusor Constantinescu, prim-vicepresedintele filialei PSD Constanta, a anuntat ca Radu Mazare va candida la congresul din 20 februarie la sefia partidului.
„Eu o sa votez pentru Mazare. Radu Mazare o sa candideze la congresul PSD la functia de presedinte. Am pregatit dosarul si-l depune in timp util”, a spus Nicusor Constantinescu.
Intrebat de ziaristi pe cine va sustine in turul doi, Constantinescu a completat ca Mazare ” incearca sa devina presedintele PSD, vede cate votruri ia si merge mai departe. Nu inseamna ca, daca pierzi o batalie, pierzi si razboiul”.
Presedintele CJ Constanta a mai spus ca Mazare va candida singur, nu vrea lista.
Radu Mazare a declarat, la plecarea catre Brazilia, ca va examina in vacanta posibilitatea de a candida pentru presedintia PSD. Mazare nu a exclus niciodata posibilitatea de a candida, spunand ca isi va pune bereta rosie si uniforma militara si va candida pentru ca este nevoie de un lider „ca mine, cu sange”, care „sa faca o revolutie”.

Si de ce nu ar avea Radu Mazare, asa cum este el, succes? Cum a adus Crin Antonescu un suflu nou in PNL?
Ca va fi greu din cauza batranilor rechini, asta este altceva. Dar Mazare este de pe malul marii si probabil va sti sa-i pescuiasca pe acestia si sa-i anihileze,cu orice risc.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.