Candidatii au dat vineri ultima proba a BAC-ului de toamna

Candidatii au dat vineri ultima proba a BAC-ului de toamna

0 375

760 de candidati din judet s-au inscris pentru proba de vineri, insa in sali au fost prezenti doar 654, dintre care unul a incercat sa copieze. Rezultatele vor fi afisate pe 1 septembrie

Note de trecere. Cu atat s-ar multumi majoritatea candidatilor din judet care au dat astazi ultima proba a examenului maturitatii, cea la alegere a profilului sau specalizarii.
Cei mai multi absolventi de liceu care au sustinut examenul la centrul de la Colegiul Tehnic „Transilvania” recunosc ca nu s-au pregatit foarte bine. 760 de candidati din judet s-au inscris pentru proba de vineri, insa in sali au fost prezenti doar 654, dintre care unul a incercat sa copieze. Rezultatele vor fi afisate pe 1 septembrie.

La centrul de examen de la Colegiul Tehnic „Transilvania” au sustinut proba la alegere a profilului sau specializarii absolventi de liceu din Zarnesti, Codlea, Rasnov, Prejmer, Sacele si Feldioara. BAC
Cei 760 de candidati din judet inscrisi pentru aceasta proba – din care cei mai multi nu au promovat bacalaureatul in prima sesiune – au ales intre Biologie, Logica, Geografie, Fizica, Chimie, Informatica, Sociologie, Psihologie, Economie sau Filosofie. 115 dintre ei nu s-au prezentat insa la examen.

Cei care au facut-o nu s-au pregatit foarte bine, dupa cum recunosc chiar ei, si spun ca vor doar o nota care sa le asigure promovarea.
Un absolvent al Colegiul National „Radu Negru” din Fagaras a incercat sa copieze in timpul examenului si a fost eliminat. Biologia a fost materia care le-a dat de furca fostilor liceeni.

La bacalaureatul de toamna din acest an, in judet s-au inscris 1.033 de candidati.
Absolventii de liceu vor afla rezultatele marti, 1 septembrie, pana la ora 12,00, cand vor putea fi depuse si contestatii. Rezultatele finale vor fi afisate pe 4 septembrie.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.