Candidata Elena Udrea: Nu există riscul scindării PDL

Candidata Elena Udrea: Nu există riscul scindării PDL

0 395
Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a declarat luni că nu există riscul scindării PDL, susÅ£inând că lupta pentru ÅŸefia partidului "s-a înfierbântat" din cauza mai multor "frustrări".
"Nu. Nu cred că există acest risc. Sunt convinsă că nu există. Nu sunt oameni care să vrea să scindeze PDL, care să vrea să facă rău PDL în acest moment, în interiorul partidului", a afirmat Elena Udrea, la Palatul Parlamentului. Ea a apreciat că în ceea ce priveÅŸte competiÅ£ia pentru ÅŸefia partidului aceasta s-a înfierbântat. "Este o competiÅ£ie care s-a înfierbântat pentru că sunt foarte multe frustrări adunate de-a lungul timpului. Cred că trebuie cu toÅ£ii să ne repliem ÅŸi să ducem dezbateri în folosul PDL, ÅŸi nu împotriva partidului", a subliniat Udrea.
 
Nu mă retrag din cursa pentru şefia PDL
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat luni că nu are de gând să se retragă din competiÅ£ia pentru ÅŸefia PDL, atâta timp cât competiÅ£ia se desfăşoară corect ÅŸi nu se încearcă de la "butoanele ConvenÅ£iei să se determine un anume rezultat".
"Nu am niciun gând pentru că nu este o miză personală. Intrarea mea în competiÅ£ia pentru preÅŸedinÅ£ia PDL s-a făcut pentru că partidul are nevoie de o schimbare, dacă după ce am continuat să pierdem electorat, să scădem în preferinÅ£ele cetăţenilor, intrăm în alegeri cu o singură moÅ£iune ÅŸi partidul îÅŸi validează conducerea care a dus partidul în toate aceste alegeri perdante cred că ne facem de râs în faÅ£a propriului electorat. Miza mea nu este personală, este pentru partid, de echipă ÅŸi nu consider că am motiv să mă retrag atâta timp cât competiÅ£ia se desfăşoară corect ÅŸi se duce fără a se încerca de la butoanele ConvenÅ£iei să se determine un anume rezultat", a spus Udrea, la Palatul Parlamentului. Udrea a subliniat că ar trebui să existe criterii clare după care să se formeze listele de participanÅ£i la ConvenÅ£ia PDL. "Cred că ar trebui criterii clare după care să se formeze listele cu participanÅ£i în aÅŸa fel încât să nu ne trezim acolo că fiecare îÅŸi aduce rudele, prietenii, oameni care nu sunt în partid doar ca să voteze cum vrea preÅŸedintele de organizaÅ£ie", a punctat deputatul democrat-liberal. Udrea a spus că i-a sunat pe preÅŸedintele Traian Băsescu, pe liderul PDL, Vasile Blaga, ÅŸi pe fostul ÅŸef al democrat-liberalilor Emil Boc să-i anunÅ£e că va candida pentru ÅŸefia partidului deoarece sunt oameni importanÅ£i pentru formaÅ£iune. "Sunt oameni pentru care PDL contează, pentru care opoziÅ£ia în acest moment contează, dacă ne referim la preÅŸedinte, oameni cu care am lucrat foarte mult timp ÅŸi am considerat că este firesc dacă îmi anunÅ£ candidatura, care a fost o surpriză pentru toată lumea măcar pe oamenii aceÅŸtia ÅŸi pe colegii mei să nu-i iau prin surprindere cu anunÅ£ul la televizor", a explicat ea.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.