CAND POSTA UITA …

CAND POSTA UITA …

0 120


?


Despre spiritul de onoare al datoriei (ne)implinite pe care il prezinta Posta Romana, filiala Brasov am mai scris. Si ma vad obligat sa mai atentionez inca odata. Si o voi face pana le-o suna in cap vreo id?e pentru solutionarea doleantei mele si a multora dintre brasoveni.


Nu ma leg de nefunctionarea perfecta a mecanismului, care uneori provoaca neplaceri clientilor, nu ma leg nici de faptul ca nu intotdeauna intalnesti zambete la ghisee – as fi absurd. Nu vreau sa vorbesc nici de unele dezinformari prin informare incomplete, care la fel poate provoca indirect neplaceri clientilor. Si nici de scumpirile normale si inca mici fata de alte sectoare.


Ceea ce vreau sa arat poate sa para, la prima vedere, un fleac. Dar nu este asa.


Sunt abonat la un cotidian brasovean care mi se aduce zilnic acasa, in cutia postala a blocului. Numai ca, de multe ori, sambata sunt vaduvit de citirea ziarului pentru ca factorul are liber. Bun, e dreptul lui incontestabil.


Dar eu platesc pentru aducerea ziarului acasa, cat mai devreme si la timp. Caci un ziar necitit la dimp isi pierde valoarea. Si pentru faptul ca platesc vreau sa fiu servit corespunzator. Nu cer nicio pomana.


Iar daca factorul respectiv are liber, conducerea oficiului are datoria sa numeasca pe altcineva in loc pentru prestarea serviciului platit anticipat. Ce-ar fi ca dirigintele sau diriginta sau alt factor de raspundere sa se duca sambata la piata, sa achite trei kile de cartofi, iar acestia sa i se dea doar luni ?


Sau ce-ar fi ca OJPC sa-si intinda putin antenele si in problema aceasta ?????????


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.