Când pe câinii ce trebuie să îți apere casa, îi hrănește hoțul...

Când pe câinii ce trebuie să îți apere casa, îi hrănește hoțul !

14 229

Poți empatiza cu o țara sau cu populația supusă unei catastrofe de orice fel, dar nu poți empatiza …de-a surda cu guvernul unei țări. Pentru simplu motiv că politica externă a tarii se supune unui singur deziderat: interesului național. 
Putem plânge inclusiv prin media de mila Ucrainei, dar rămâne doar un demers telenovelistic. Ipocrizia de astăzi, nu a populatiei, ci a clasei politice românești și a mediei aservite, este crasă. 
Cu guvernul Yugoslaviei … ranjind prieteneste spre Banat, nu am putut empatiza…100%, cu toate că această țară, ca monarhie, a fost, între vecini, una dintre cele mai apropiate de noi inainte si dupa al doilea război mondial.
Cu sârbii nu am putut empatiza total  în ciuda aceleiasi religii si a faptului că împreună cu acest popor am clădit multe lucruri importante pentru România. Dovada, cele două super – hidrocentrale de pe Dunăre si multe programe militare desfășurate împreună, un comerț la cote ridicate, bazat pe corectitudine și avantaj reciproc, religie comuna și multe alte lucruri.
În schimb, la cererea expresă a stăpânilor noștri, recte unchiul Sam, susținem cel mai mare dușman, dupa… unguri al României, dintre toți vecinii. Adică Ucraina…
Acea Ucraină, inventata de Stalin ramane  stat semi-artificial, clădit din furturi de teritorii de la vecini! Acea Ucraină ce a declarat că noi suntem cotropitori și nordul Bucovinei este teritoriu ucrainean !!! 
Acea Ucraină ce a făcut tot posibilul să deturneze traficul naval din Delta Dunării spre canalul lor … navigabil pe „Bâstroe”, scufundând intenționat ditamai nava „Rostov” pe principala arteră navigabilă ce leagă direct Dunărea de Marea Neagră.
Acea Ucraină ce a interzis folosirea limbii române în școli și a împărțit românii din țara lor în două popoare: român și moldovean… Era mai ușor de minimizat această minoritate românească declarând numărul lor în jur de 300.000, fatza de cel real, de aproape 1.000.000…

Când pe câinii ce ar trebui să îți apere casa îi hrănește hoțul, vei fi furat de toate!

De ce nu e bine sa  susținem orbeste Ucraina? 
Motive sunt cu zecile, dar o să dau doar unul singur, de o gravitate covârșitoare. După căderea U.R.S.S., din 1991, în România serviciile secrete naționale au fost definitiv acaparate de americani. Și de aici au început necazurile pentru România.
Când câinii ce ar trebui să îți apere casa îi hrănește hoțul, vei fi furat de toate! În 1992 și1993 toată fosta rețea operativă de informații externe din S.U.A., a fost rapid anihilată. Tot cu ajutorul american în 1995 a fost deconspirată toată rețeaua S.I.E. din Germania. Și ușor, ușor unul dintre serviciile f. bune si de importanță majoră pentru securitatea României, S.I.E., a fost redus sau chiar desființat în toate țările unde …asa vroiau americanii.
A fost a doua oară, în ultima jumatate se secol, când spionajul românesc profesionist, aproape a fost  distrus. Prima dată s-a întâmplat după fuga în S.U.A. a generalului trădător …favoritul Elenei Ceausescu, marele derbedeu politic cu dubla comanda, Ion Mihai Pacepa. Care ,bine merci, si-a mancat „pensia” pana la adanci batraneti …in SUA.
Apoi D.I.E. a reușit să se refacă, având rezultate notabile. „Rețeaua Caraman” rămâne și acum o lecție vie de profesionalism la cote înalte în domeniu. Printre rezultatele de excepție voi aduce aminte doar intrarea in posesia tehnologiei de fabricare a diamantelor sintetice adusă în România datorită D.I.E. Ca apoi, după lovitura de stat din 1989 distrugerea spionajului românesc să se repete…
Scenariul se repetă acum, mai rau ca pe vremea rusilor: S.R.I. a fost total subordonat americanilor, culminând cu decorarea șefului militar – generalul Florian Coldea. 
D.N.A. a fost „subordonat” F.B.I.-ului, această instituție având birourile în aceeași clădire cu Direcția Națională Anticorupție…
A urmat, normal, decorarea lui Codruța Koveși de către yankei si tot împinsă în… susul Europei.
Se testează, să conduci prin slugi și trădători, ceva curat și eficient. Scenariul se repetă în cazul Armatei Române. A fost împins la vârful ei un general școlit în America și ghici ce? Același general Ciucă este decorat de americani!
Să se stie! Nu este așa că vă sună cunoscut?
Doi și un sfert”, direcția de informații a Ministerului de Interne a fost „distrusă” de către trădătorul Cioloș, pentru simplu motiv că avea multe probe strânse despre nivelul îngrijorător de subjugare a instituțiilor statului român de către străini.  
S.U.A. nu a vrut niciodată să fim parteneri egali, ci doar să ne fie stăpâni!     
După instalarea lui Zelenski la putere în Ucraina, cu ajutorul americanilor, a fost distrusă și rețeaua S.I.E. din acea țară, Ucraina fiind de departe cel mai mare si periculos dușman al României, dintre vecini.

Dacă în alte țări unde rețelele de spioni români au fost deconspirate, ofițerii implicați au fost expulzați sau retrași de către S.I.E., în Ucraina o parte au fost chiar lichidați cu sânge rece. De aceea o spunem clar că 

...dintre vecinii noștri Ucraina este primul mare dușman pentru România!

Dacă această țară ar fi intrat în N.A.T.O., centrul de putere american, care se muta spre est și România ar fi fost la cheremul Ucrainei în orice dispută dintre cele două state. America ar fi protejat  Ucraina ca și mare aliat de  valoare strategică, pus chiar în coasta rușilor… 
Sprijinirea guvernului condus de Zelenski va fi  marea greseala a Estului împotriva poporului român.
Putem să empatizăm și să sprijinim refugiații ucrainieni,  este normal și omenește, dar să sprijinim guvernul condus de Zelenski este efectiv o mare greseala împotriva românilor. 
Deci când veți mai judeca situațiile geopolitice ca pe o telenovelă, să vă gândiți și la repercusiuni.
Politica externă a unei țări se face cinic, la rece, calculat și în interesul țării respective. Restul este doar actorie proastă dusă la nivel de trădare.(ddr)

COMENTARII

 1. Daca asteptam ca divinitatea sa ne rezolve problemele nici o sansa sa o ducem mai bine. Gradina maici domnului a disparut pentru noi de la Burebista incoace. Din pacate numai cei care cotropesc .fura si asupresc pe alti o duc bine. Ce care se roaga si se umilesc sunt saraci si bolnavi

 2. PREGĂTIȚI-VĂ ! VIN VREMURI CUMPLITE !
  VOM PLĂTI SCUM TRĂDĂRILE SUCCESIVE DIN 1989 – 2022 ! NE VOM PURIFICA PRIN FOC (RĂZBOI) ! ABIA APOI VOM PUTEA VORBI DE GRĂDINA MAICII DOMNULUI !

 3. S-au desecretizat arhivele din al doilea război mondial, la ordinul lui Putin.Crimele făcute de ucraineni în al doilea război mondial de către ucraineni asupra rușilor, polonezilor,evreilor depășesc imaginația oamenilor.

 4. Ucraina țară Rotschildiană nazist satanistă
  Klaus Johannis une JEG ȘI IMPOSTOR

 5. Anonim,
  NU uitati de evrei!!!
  CITITI REVISTA LUMEA(NR.4,9) PROF.AMITITELOAIE,PROF.CR.TRONCOTA…!!!
  Are leg.cu Ucraina de la 1866….pana in prezent…AU FOST DATI AFARA DIN SPANIA(SEC.15),APOI DIN CONSTANTINOPOL..SI TOT ASA…UNDE AU GASIT TOLERANTII??(PROSTII)..IN NORDUL MOLDOVEI ,BUCOVINA CHISINAU..Ex.in 1918 au infiintat Rpublica socialista moldo-evreiasca..in Basarabia..
  SI CA UN O NOTA DE SLUGARNICIE!!in 2021 ,noimbrie tov.Iohannis a promulgat,repede legea Istoria evreilor,Holocaust ..care atentie se va studia in scoli..DE ISTORIA ROMANILOR cea adevarata ..mai asteptam!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.