CAND PATRIARHUL FACE GLUME…

CAND PATRIARHUL FACE GLUME…

0 102
După ce a constatat cu mâhnire că încă există români care au bani în buzunar, Patriarhul Daniel a decis să pornească o campanie de exorcizare la nivel naÅ£ional. Prefericitul spune că este dispus să facă orice sacrificiu este necesar pentru… a le scoate românilor banii din buzunare, care sunt ochiul dracului …
Si chiar are un program concret de …"actiune" duhovniceasca: “Exorcizările sunt de mai multe feluri, pentru că nu toÅ£i dracii sunt la fel. Dar cel mai afurisit e banul, care-i ochiul dracului. Am decis să încep o campanie prin care să-i salvez pe românii cu bani, vreau să le scot toÅ£i banii din buzunare. Nu mi-e frică de ochiul dracului, pentru că îl ÅŸtiu bine, am avut de-a face cu el încă de când eram mic copil”, s-a destăinuit Prefericitul pe site-ul BOR. Dumnealui are si o penibila experienta familiara, judecandu-se la sange cu un frate pe o modesta mostenire parinteasca, in comuna natala.
Practic, o nimica toata, o casa si cateva pogoane, cam nici jumatate din valoarea masinii personale, cand era mitropolit al moldovei.de a ajuns fratele sau de sange ca… mai bine trece la papistasi, decat sa ramana la ortodoxie, cu asemenea ''parinte patriarh".
Pentru ca e autentica povestea si spusele fratelui Dumisale, e cu atat mai trista! Revenind la Patriarhul Daniel, acesta … spune că lucrează în prezent ÅŸi la un tip de exorcizare specială, care se va adresa în special oamenilor de afaceri: “Ochiul dracului nu stă numai la om, uneori stă ÅŸi în conturi bancare. Pentru astfel de situaÅ£ii voi folosi exorcizarea bussiness, prin care voi scoate ochiul dracului din conturile drept-credincioÅŸilor”.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.