Cancescu versus Manzala

Cancescu versus Manzala

0 100Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, i-a intentat ziaristului Ioan Manzala un proces de calomnie, prin care ii solicita daune morale de 400 de milioane de lei. Motivul invocat de Cancescu este publicarea de catre parat a mai multor materiale si pamflete, publicate in urma cu doi ani in periodicul „A 4-a putere”, in care presedintele Consiliului Judetean Brasov este acuzat de modul defectuos de gestionare al banului public.


Procesul nu va fi unul oarecare, avand in vedere martorii propusi sa compara in fata instantei brasovene.


Nume grele de la varful politicii romanesti, incepand cu nimeni altul decat Presedintele Traian Basescu si continuand cu premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Adrian Iorgulescu, senatorul Nicolae Vlad Popa (PLD), deputatul Dumitru Ioan Puchianu (PD), primarul George Scripcaru (PD) si consilierii judeteni Elisaveta Popa (PNL) si Traian Barbat (PD) vor depune marturie.


?


Infruntarea Cancescu – Manzala nu este prima de acest gen, Aristotel Cancescu intentandu-i pana acum mai multe procese jurnalistului ?care, de fiecare data insa a avut castig de cauza, nefiind obligat la plata despagubirilor morale pretinse.


Oare dupa acest proces va urma un altul?


Nu credem ca dl Cancescu sa fi depasit afrontul prilejuit de o mare diploma: „MARELE VAMPIR AL BANULUI PUBLIC” -?predata in plina sedinta de plen a Consiliului Judetean Brasov, cu ocazia dezbaterii oportunitatii cumpararii de catre CJ Brasov?a Castelului Bran.


Dupa acest proces, indiferet de pierdere sau castig, cu siguranta va mai urma cel putin unul, (poate si altele) ca pretexte si motive?au fost si vor fi?destule.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.