Cancescu sustine ca i se asculta telefonul la comanda politica

Cancescu sustine ca i se asculta telefonul la comanda politica

0 70

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a acuzat DNA ca este o institutie la cheremul Partidului Democrat(PD) si ca Directiei i s-a cerut din partea conducerii democrate supraveghearea mai multor liberali, inclusiv, prin ascultarea telefoanelor.


„Am aflat din surse sigure ca pe filiera Emil Boc, s-a cerut DNA supravegherea persoanla a mea si a mai multor liberali, inclusiv, prin ascultarea telefoanelor. Din Brasov, sunt deocamdata, singurul aflat in vizorul DNA. Am mai avut plangeri penale, si sunt acuzat de parlamentari PD care au probleme cu legea, si chiar ma fost atacat inca din 2005, dupa alegeri de catre membrii PD Brasov”, a precizat liderul PNL Brasov, Aristotel Cancescu. El l-a nominalizat pe deputatul democrat de Brasov, Dumitru Ioan Puchianu.


„L-am sprijinit pe Puchianu in 2004, pentru a ajunge deputat. Este o lipsa de fair-play din partea lui care m-a acuzat din 2005 incoace, iar acum vine cu acuze intr-o ancheta a unei sbcomisii Parlamentare asupra retrocedarii Castelului Bran. Nu am avut nici o? implicare in retrocedarea Cstelului. Este un atac murdar la adresa mea! Si deputatul pedist Ion Gontea, de asemenea… In fapt PD urmareste denigrarea liberalilor!”, a explicat Cancescu.


Seful CJ Brasov a tinut sa explice ca unele sensuri giratorii, construite sau care se construiesc pe banii municipalitatii, condusa de un primar pedist – Geroge Scripcaru -, nu sunt intocmai conforme cu normele logice si matematice. Cancescu a explicat matematic, ajutandu-se de torema lui Pitagora? ca un autotren nu se poate incadra intr-un sens giratoriu, a carui raza interioara este de doar 9 metri cum sunt construite sensurile in Brasov.


In replica, depuatul Puchianu i-a multumit, ironic, pentru gestul lui Aristotel, de al ajuta sa ajunga in Parlament, insa a afirmat: „Daca Aritotel s-a asociat cu Pitagora sa ne invete cum se face un sen giratoriu. Sunt specialistii care stiu mai bine cum se face un sens giratoriu. Eu il invat acum despre Arhimede.? Ne sesizam ca banul public, gestionat de Aristotel Cancescu in ultimii sapte ani s-ar putea sa nu fie tocmai acolo unde a fost trimis. Volumul dislocat din punga publica de catre presedintele Consiliului Judetean ar putea fi egal cu suma averilor lui Cancescu si a altor apropiati ai acestuia si diferiti comisionari. Nu exclud nici varinta unor pedisti, care sa fi intrat in cardasie”.


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.