Cancescu si Scripcaru se concureaza in Dosare penale

Cancescu si Scripcaru
se concureaza in Dosare penale

0 192

Lupta politica la Brasov ramane redusa doar la lupta pentru ciolan. Fiecare lider politic cu oarecare reprezentare nu are in vedere decat vanarea banului public. Latratul sau maraitul intre liderii politici cunoaste evolutii diferite in functie de distanta fata de ciolan (buget) si alegeri.
Se respecta cu sfintenie sloganul lansat la Revolutie – “…fa-te ca lucrezi!”, aplicat constructiv, in functie de situatie, inclusiv pe directia “fate ca te certi”. Astfel vedem multe scandaluri care acopera ecranele televiziunilor cu fel de fel de stiri , care te fac sa crezi ca nu va mai ramane nimic din clasa politica intrata pe mana DNA. In realitate, in cel mai rau caz vedem o “rocada mica”: consilier- primar sau o rocada mare”: depurtat/senator-ministru. Se mai practica “rocada speciala” – mutarea pe functie de conducere (eligibila) la alt partid. Situatiile sunt cunoscute si nu vom insista.

Sefii de institutii publice in Dosare penale
Nu putem spune despre ei ca sunt conducatorii nostri ci doar de institutii. Ei nu conduc colectivitati umane ci doar institutii publice spre prea mare lor bunastare. Despre Ion Gontea, ex: primar, presedinte de judet, consiler si parlamentar nu mai e nimic de spus pentru ca presa din Trustul Mix a spus tot desprea Prefectul Penal.
Din surse publice aflam ca si cei doi locatarii din cele mai centrale cladiri ale administratiei publice locale si judetene sunt prinsi in “capcana” Justitiei. Nu este vorba de Justitia legata la ochi ci de aceea arondata politic.
Seful Judetului Brasov, Aristotel Cancescu, cu toate “consultatiile” la cele mai mari case de avocati din Romania tot a ajuns in instanta cu cei de la Ibadesa. Desigur, vinovat pentru aceasta situatie este manevra spurcata a primarului Scripcaru. Cancescu, asa cum ii sta bine unui conducator de tip nou (una din reusitele lui Regimului Ceausescu), nu isi vede nici o vina, el considera ca partidul condus de George Scripcaru a pus cele mai multe piedici in realizarea proiectului – Spital la Harman. Dupa declaratiile lui Cancescu procesul cu Ibadesa este ca si pierdut motiv pentru care va deschide proces lui Scripcaru. Banii castigati in urma procesului ar urma sa fie folositi pentru a plati studiul pe care firma spaniola Ibadesa l-a facut pentru realizarea spitalului de la Harman. Si uite asa George Scripcaru se vede cu un Dosar Penal si cu un proces. Nu este singurul. Primarul George Scripcaru este cercetat penal, mai nou si de procurorii Parchetului Curtii de Apel Brasov, in dosarul ,,Publicitatea”. In Dosar este acuzat de nerespectarea unei hotarari judecatoresti definitive. Primarul este acuzat ca n-a vrut sa emita unei firme din oras autorizatie pentru amplasarea unei reclame. In caz ca va pierde, George Scripcaru poate fi amendat ori trimis dupa gratii.
Parafrazand aerhicunoscuta – numai cine nu munceste nu greseste, putem spune despre sefii brasoveni ca numai cine nu conduce nu are Dosare Penale.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.