Cancescu si prostitutia universitara

Cancescu si prostitutia universitara

0 63

Nostalgic dupa vremurile cand sustinea frenetic referendumul local esuat pe tema prostituatelor si drogurilor, Aristotel Cancescu nu poate renunta sa vada peste tot prostitutie. S-a familiarizat atat de mult cu termenul pe vremea cand voia sa consulte populatia judetului pe tema celor doua vicii ca acum nu se mai poate debarasa de el. Ca sa-l puna intr-un context nou, s-a oprit la Gala Premiilor Universitatii Transilvania, organizata in urma cu o saptamana la Aula. Cu acea ocazie, institutia brasoveana de invatamant superior decerna titlul Doctor Honoris Causa academicianului Ioan Cristian Hera si inmana profesorilor si studentilor merituosi diverse distinctii. Tot atunci acorda si doua premii de excelenta. Daca unul a mers catre arhitectul Nicolae Taric, celalalt i-a revenit primarului Brasovului, pe care rectorul Ioan Visa a gasit cu cale sa-l recompenseze pentru colaborarea consistenta cu mediul universitar brasovean.
Daca Visa s-a gandit ca savarseste un gest academic, Cancescu crede ca a fost vorba de un act de prostitutie si l-a comparat pe rectorul brasovean cu universitarii Epocii de Aur care ii decernau pe banda premii Elenei Ceausescu.
Visa sa fost surprins sa afle ca a fost catalogat drept prostituat si a promis ca va avea o lamurire cu Cancescu asupra epitetului. Rectorul brasovean se poate considera insa norocos ca n-a patit si-un referendum mic pe Colina pe tema epurarii curvelor politice si eradicarii drogului puterii din Senatul Universitatii.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.