Cancescu si discriminarea unor primari!

Cancescu si discriminarea unor primari!

0 65

Marian Rasaliu, vicepresedintele democrat al Consiliului Judetean(CJ) Brasov, la acuzat joi pe presedintele delibertivului judetean, liberalul Aristotel Cancescu, ca fondurile pentru dezvoltare localitatilor brasovene sunt acordate in mod dicretionar de catre acesta din urma, iar, pe timpul cand Cancescu este plecat in concediu (in ultima saptamnana), atributiunile de ordonator de credite au fost date unui director al executivlui judetean, in contextul in care exista retante de plata catre primarii, din 2006, de peste 700.000 de lei.


„Exista hotarari ale CJ Brasov, care prevedeau fonduri pentru investitii din 2006. Hotararile deliberativului nu au fost duse la indeplinire. Este vorba despre sapte miliarde de lei bvechi care nu au fost achitate pana in prezent. Exista restante pentru 18 localitati, care nu si-au platitit lucrarile efectuate la infrastructuri. Referitor la restantele din 2006, nu numai localitatile PD sunt afectate. Indiferent de coloratura politica aceatstea nu si-au primit banii. De altfel, nici unul dintre vicepresedintii Consiliuului Judetean nu a fost investit, pe perioada concediului lui Cancescu sa fie ordonator de credite, astfel incat problema restantelor ar fi fost rezolvata, fiind delegat ordonator de credite sefului Departamentului Coordonare-Integrare Europeana al CJ Brasov, Nicolae Secuiu”, a explicat cu naduf Rasaliu.


Tot el l-a acuzat pe Aristotel Cancescu de discriminare in alocarea fondurilor pentru anul 2007. „Pentru investitiile efectuate in judet, la care CJ ar fi trebuit sa contribuie cu 20%, pentru primariile conduse de PD au fost alocate doar 78.375.000 de lei, dintre care orasele Brasov, Codlea, Rupea si Fagaras au fost uitate complet, iar alte cinci localitati rurale nu au primit nici un ban. In schimb, pentru primariile cu edili ai liberalilor, au fost acordate 515.575.000 de lei pentru 18 loicalitati, iar pentru cele conduse de primari PSD (21 la numar), au fost alocati doar 4.150.000 lei”, a mai afirmat Rasaliu.


Vicele CJ a mai spus ca se poate observa o discrepanta evidenta in modul de tratare a localitatilor din judet.


?


Marius Ola


? ?????


COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.