CANCESCU SI ADAM, se bat la ICCJ sa obtina …doar AREST la...

CANCESCU SI ADAM, se bat la ICCJ sa obtina …doar AREST la domiciliu!

1 729

CANCESCU SI ADAM ,la ICCJ sa obtina …doar AREST la domiciliu!

Magistraţii au decis, luni, schimbarea măsurii de arest preventiv în arest la domiciliu, în cazul lui Aristotel Căncescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov, acuzat de abuz în serviciu şi mită:

În baza art.348 din Codul de procedură penală coroborat cu art.207, art.220 din Codul de procedură penală cu referire la art.242 alin.2 din Codul de procedură penală, înlocuiește măsura arestului preventiv a inculpatului Căncescu Aristotel Adrian cu măsura arestului la domiciliu. Dispune punerea în libertate a inculpatului Căncescu Aristotel Adrian de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 11/U din 24 octombrie 2014″, se arată în decizia instanței.

Acesta era arestat din octombrie 2014. Procurorii DNA au contestat decizia, urmând ca o decizie finală să fie luată de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Căncescu a fost dus marti la Bucureşti pentru acest caz, urmând să fie audiat la ora 14.00.Tota astăzi, este prezentat la Bucureşti în faţa instanţei şi fostul deputat Ioan Adam.

 

COMENTARII

  1. Uitati-va la excrocul asta de cancescu!
    La banii lui,spera sa scape de o sentiza pe masura,Uite cine era marele Mogul :
    o lepadatura care sia batut joc atatia ani de un Judet!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.