Cancescu si-a pus administrator la judet

Cancescu si-a pus administrator la judet

0 67

Judetul Brasov are, de azi, un administrator, in persoana consilierului judetean liberal, Radu Ispas, acesta fiind singurul candidat care s-a prezentat la concursul, desfasurat saptamana trecuta pentru ocuparea postului de manager al judetului.?


Anuntul de numire a lui Ispas ca administrator al judetului, a fost facut joi de presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, care, spune el, se va degreva de anumite obligatii de serviciu.


?


Ispas a fost singurul care s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului de administrator unic si an urma cu cateva saptamani, tocmai de aceea procedura trebuind reluata si saptamana trecuta, cand a fost, de asemenea unicul candidat. El a renuntat la scaunul de consilier judetean, iar de astazi este administratorul judetului.


„Printre prerogativele administratorului, sunt si cele de ordonator de credite. Practic, Ispas are o functie echivalenta cu a mea”, precizat Cancescu intr-o conferinta de presa.


?


Presedintele Executivului judetean Brasov nu a putut preciza care este remuneratia pe care Ispas a primit-o, dar, potrivit unor surse din CJ ar fi vorba despre un salariu de 7.500 de lei pe luna.


?


Ispas un fost PD-ist, originar din Tara Fagarasului a fost ales conslier judetean pe listele PNL si este considerat „omul lui Cancescu”, el fiind promovat la un moment dat de catre presdintele CJ pe lista de candidati la Camera Deputatiilor a Aliantei D.A., la alegerile din 2004. Pe ultima suta de metri a fost inlocuit fiind necesara interventia presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, la insitentele liderului de atunci a filialei PNL Brasov, senatorul Nicolae Vlad Popa (el pierzand ulterior alegerile interne in cadrul organizatiei judetene a liberalilor, iar actualemnte este senator si vicepresedinte in PLD).


?


Marius Ola???????

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.