Cancescu se poate intoarce la firma, nu si la sefia CJ

Cancescu se poate intoarce la firma, nu si la sefia CJ

0 373

Aristotel Cancescu poate reveni la conducerea firmei pe care o administreaza! Este decizia judecatorilor de la Tribunalul Brasov, care i-au respins insa presedintelui suspendat al Consiliului Judetean cererea de a se intoarce in fotoliul pe presedinte al institutiei pe care a condus-o trei mandate si jumatate

Aristotel Cancescu poate reveni la conducerea firmei pe care o administreaza! Este decizia judecatorilor de la Tribunalul Brasov, care i-au respins insa presedintelui suspendat al Consiliului Judetean cererea de a se intoarce in fotoliul pe presedinte al forului pe care l-a condus trei mandate si jumatate.
Magistratii au decis vineri ca atat Aristotel Cancescu cat si ceilalti inculpati din dosar, deputatul conservator Ion Dinita, fostul administrator public al judetului Radu Ispas si omul de afaceri Gabriel Bigiu sa fie cercetati sub control judiciar.mix
Cancescu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in data de 17 decembrie 2014 sub acuzatia de abuz in serviciu, luare de mita, spalare de bani, trafic de influenta si instigare la tentativa la abuz in serviciu.
Cancescu stat doua luni in arest preventiv, dupa care a fost plasat in arest la domiciliu, pentru ca, pe 18 iunie 2014, Tribunalul Brasov sa inlocuiasca masura cu cea a controlului judiciar. In cazul lui Radu Ispas, magistratii i-au permis sa poarte si sa foloseasca conform legii o arma pe timpul controlului judiciar.
Urmatorul termen in dosar a fost stabilit pentru data de 4 februarie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.