Cancescu la tranta cu DNA!

Cancescu la tranta cu DNA!

0 66

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, seful PNL-istilor de sub Tampa, a declarat marti ca parlamentarii brasoveni ai PD se lauda ca presedintele Traian Basecu a trimis Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a-l cerceta in mai multe cazuri de gestioanare (frauduloasa, defectoasa sau ilegala; nu s-a clarificat inca) de fonduri?ale Consiliului judetean.


Cancescu sustine ca initiativa ar fi pornit din partea „unui parlamentar, unul dintre reclamangii Brasovului, care nu se pricepe la altceva“.?Presedintele Cancescu a refuzat sa?nominalizeze reclamagiul. Din cate se pare atacul este directionat pe unul din cei trei PD-isti: Ivan Cismaru (fost vicpresedinte a CJ), Ion Gontea (fost presedinte a CJ) sau D.I. Pucheanu (fost consilier in CJ).


Liberalul Cancescu a tinut sa mentioneze: „Mai multi angajati ai executivului au fost chemati sad ea declaratii (pare a fi groasa!!). Nici macar nu i-am intrebat ce au declarat procurorilor DNA. Mie nu mi-e frica de acuze. Asta, pentru ca activitatea mea si a CJ se defasoara cat se poate de legal”. SIC!


Nu stim daca se strange sau nu latul in jurul afacerilor lui Aristotel Cancescu. Stim insa ca: sefii institutiilor, indiferent ca se nunmeste DNA (PNA), Parchet, Curte de Conturi etc.?(asa cum sustine si Cancescu, intr-o recenta declaratie) sunt pusi in scaune de catre conducerea clasei politice. Deci acestia nu vor aplica legea ci vor raspunde doar la comanda politica!


?


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.