Cancescu il rupe pe Scripcaru

Cancescu il rupe pe Scripcaru

0 322

Urecheat probabil de mai marii de la Bucuresti, primarul George Scripcaru a imbracat pielea de cameleon si s-a dat oficial de partea construirii aeroportului international Brasov – Ghimbav, facand ieri „mea culpa” pe un comunicat tras la xerox si pasat spre publicare la trei cotidiene brasovene, comunicat bagat in fata si la conferinta de presa a PD-L Brasov, iar apoi la sedinta Consiliului Local, fara ceva nuantari mai acatarii, pentru ca nu il duce mintea decat la asfaltari.
Se intelege ca l-a scos tap ispasitor pe Nicolae Paraschiv, secretarul primariei si mana sa dreapta, care l-a reprezentat in AGA intreprinderii aeroportuare. De aceea a si promis ca, pe viitor, se va implica personal, astfel treaba urmand sa mearga ca pr asfalt. Avantul scripcarian a fost declansat de scaderea imaginii primarului intamplata in mare parte din cauza opunerii acestuia de a se construi aeroportul dupa planul initial.

In schimb Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean si unul din principalele personaje judetene de la varf care au fost de la inceput pro-aeroport, il face pe Scripcaru cu ou si cu otet. El il numeste pe Scripcaru „un primar abuziv si primitiv”, adaugand printre dinti cata sa muste ca „lui Scripcaru ii fileaza probabil o lampa. Altfel nu pot sa imi explic cum acesta a fost constant si pe fata cel mai inversunat adversar al proiectului iar acum vine cu tupeu si spune contrariul. Ba, mai mult, sustine ca nici Berceanu si nici Tabara nu s-au opus Aeroportului, ci ca si-au exprimat doar opiniile lor de specialisti! Consider ca Scripcaru este un primar abuziv si primitv, care ce spune azi nu mai recunoaste maine. Spune ca se va implica de acum, ca n-a venit la sedinþe, dar a avut tot timpul om acolo, pe secretarul Primariei, Nicolae Paraschiv, care a votat fiecare decizie discutata si luata in AGA. Ca sa ma denigreze a mers pana acolo incat a platit sa apara si un articol denigrator impotriva mea intr-un cotidian central. ”
De, cam are dreptate Cancescu, altfel, la ora aceasta, s-ar fi lucrat zdravan la aeroport. Presedintele Consiliului Judetean a completat ca, in opinia sa, „soarta Brasovului a incaput pe mana unor ageamii care isi bat joc de el si de brasoveni. Scripcaru si acolitii lui nu au fost in stare sa acceseze niciun leu din fondurile europene, au prapadit banii comunitatii pe asfaltari de doi lei, au distrus CET-ul si vor sa ii mai creada cineva”.

Nu mi-e drag Cancescu, insa este mai elegant decat Scripcaru, iar un proverb spune ca din doua rele trebuie sa alegi raul mai mic.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.