Cancescu il cadoriseste pe Scripcaru cu FC Brasov

Cancescu il cadoriseste pe Scripcaru cu FC Brasov

0 175

Astfel au ajuns acþiunile FC Brasov, cele pe care le detinea Consiliul Judetean. in posesia Primariei scripcariene din Brasov Oferta a fost facuta catre Primaria Brasov, la pachet cu studiul pentru modernizarea domeniului schiabil

Consilierii judeteni au votat ieri propunerea presedintelui Consiliului Judetean, Aristotel Cãncescu, de a ceda actiunile din seiful judetean.
„Propun sa cedam actiunile noastre de la FC Brasov Primariei Brasov, dar cu conditia sa nu fie instrainate. Noi, din banii pe care i-am tot alocat catre FC Brasov, am fi putut sustine mult mai multe sporturi. Primaria Brasov are un potential mai mare. Nu vrem nici sa blocam echipa, asa ca cel mai bine ar fi sa cedam aceste actiuni Primariei. Urmeaza acum ca si Consiliul Local sa voteze daca vrea aceste actiuni”, a declrat Aristotel Cancescu in motivarea propunerii.
Este vorba de un pachet de aproximativ 11% din actiunile FC Brasov, asa ca nu vad ce cheltuieli asa de mari insemna acest procentaj. Dar se pare ca este vorba de ceva mai mult, rezultat din zbarnaitul elicopterului cu care se mai plimba si Ion Nicolae, patronul echipei, dupa numarul de actiuni pe cere le detine. Iar, dupa cum se stie, acesta s-a imprietenit politic la catarama cu primarul Scripcaru, de cand cu alegerile de anul trecut, cand a luat-o insa in barba.
Si tot ieri seful CJ a spus ca vrea sa ofere, gratis, studiul pe care CJ l-a comandat in privinta modernizarii domeniului schiabil.
„Anul trecut am primit bani de la Guvern pentru acest studiu. L-am comandat, a fost realizat de o firmã cu experienta in acest domeniu, dar acum nu mai avem ce sa facem cu el, deoarece noi nu am mai primit fonduri pentru a-l si pune in practica. Asa ca mai bine sa il dam gratis Primariei Brasov pentru a nu mai trebui sa mai fie facut un studiu nou pe acest subiect”, a completat Aristotel Cancescu.

„Nimic din ce este gratis nu inseamna ca nu costa bani”, a ripostat primarul Scripcaru, spunand ca aceste lucruri nu sunt altceva decât chestiuni propagandistice
„Nimic din ce este gratis nu inseamna ca nu costa bani. De fapt, pentru noi reprezinta o impovarare a bugetului local. Vom analiza aceasta propunere. Insa, dincolo de lucrurile astea propagandistice, cei din Consiliul Judetean mai bine ar fi aprobat Planul Integrat de Dezvoltare Urbana al Zonei Metropolitane, care este foarte important in primul rand pentru zonele rurale din acest areal. 87 de milioane de euro asteapta sa fie solicitate de catre administratiile locale din Zona Metropolitana. Mai bine aprobau acest lucru. Dar nu ma mai surprinde nimic. Consilierii judeteni spun ca reprezinta judetul Brasov, dar se pare ca nu ii intereseaza aceste fonduri. Ei cred ca il blocheaza pe primarul municipiului Brasov, dar nu este asa. Ei de fapt ii afecteaza pe colegii lor din localitatile rurale ale Zonei Metropolitane, primari care, in majoritatea lor, sunt PNL, PSD si UDMR”, a cautat calul de dar la dinti primarul George Scripcaru.
Nici nu era de asteptat altceva din partea portocaliului Scripcaru. Mai bine tacea, ca filozof ramanea. Dar asa simte el ca trebuie sa dea din clanta, la fel cum fac si colegii sai de partid de la centru (vezi cazul Ridzi). Cand dai semne de paranoia, toti din jurul tau ti se par dusmani.
In ce il priveste pe Cancescu, poate ca are si ceva dreptate, el fiind liberal, ceea ce probabil chiar a dus la alocarea unui buget „subtire”. Dar, prin aceasta cedare, cred ca in campionatul 2010 – 2011 vom merge din nou la matineu ca sa vedem pe FC Brasov, iar domeniul schiabil va fi probabil asfaltat de firma Vectra, ca sa alunece mai bine.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.