Cancescu face pretul pentru Spitalul Dermato

Cancescu face pretul pentru Spitalul Dermato

0 82

Consiliul Judetean va vinde Spitalul de Dermato-Venerice cu doua milioane si ceva de euro. Este convingerea sefului judetului, care a refuzat stabilirea unui prag minim sub care pretul sa nu poata sa coboare. Dupa trei licitatii ratate, pretul de strigare pentru vanzarea spitalului a coborat de la 4 la 3 milioane de euro. La urmatoarea licitatie va fi adjudecat de cel care ofera mai mult, indiferent de suma.
Executivul judetului incearca de mai multa vreme sa vanda cladirea care adaposteste Spitalul de Boli Dermato-Venerice. Evaluat initial la 4 milioane de euro, spitalul nu s-a vandut la cele trei licitatii anuntate pana acum, chiar daca suma a coborat la 3 milioane de euro. Conducerea judetului vrea acum organizarea unei licitatii in urma careia cel care ofera cea mai mare suma sa intre in posesia bunului. Ca o masura de prevedere, consilierii democrat-liberali au propus stabilirea unui prag minim sub care spitalul sa nu poata fi vandut, insa presedintele liberal a refuzat vehement.Temerea lui Aristotel Cancescu este ca, din pricina starii de degradare a cladirii, i-ar putea cadea cuiva o caramida in cap si ca responsabilitatea ar reveni conducerii judetului. Daca situatia seamana izbitor cu cea din povestea cu drobul de sare, liberalul Cancescu nu se teme in schimb de eventualele aranjamente in cazul licitatiei in care ofertantul celei mai mari sume isi va adjudeca spitalul. Mai ales ca stie deja pretul la care se va cumpara imobilul; seful judetului i-a asigurat pe consilieri ca spitalul se va vinde „doua milioane si ceva” de euro.
Consilierii judeteni au votat in favoarea licitatiei, fara alta garantie decat estimarea lui Aristotel Cancescu ca spitalul nu se va vinde la un pret derizoriu.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.